Mennyibe kerül hazahozni egy autót Németországból Ebelsbach-ról?
Figyelt kérdés
Hogy éri meg hazahozni?
Trailerrel kimenni érte, vagy kivonatozni, kibuszozni, lábon hazahozni, vagy kocsival kimenni?
Milyen okmányt/rendszámot kell kiváltanom, ha lábon akarom hazahozni az autót?
Magánszemély vagyok, ez lenne az első Német vásárlásom
2013. nov. 26. 14:58
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve arra lennék még kíváncsi ha esetleg egy hozzáértő személy segítségét igénybevenném, mondjuk egy kereskedőét aki ezzel foglalkozik, és ért hozzá, ő kb mennyit kérne ezért, hogy hazahozza nekem?
És ha én intézek mindent azzal mennyit spórolok?
2013. nov. 26. 14:59
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
hát az 210 ezer forint lenne, akkor jobban megéri kimenni vonattal meg busszal 60 ezerből, és hazahozni a kocsit 100 ezerből.
2013. nov. 26. 16:29
4/4 anonim válasza:
Hát igen lehet jobban megéri én is ezért nem hoztam németből kocsit, mert hát nekem 96 ezer lett volna, ami valljuk be az is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!