Szerintetek megéri autót behozni Németországból?
Kis kategóriás kocsikra gondolok pl. Golf 2-3 GTI.
Ezekből németországban több van és nincsenek is annyira széthajtva ezért gondoltam, hogy onnan hozok be kocsit. Szerintetek hülyeség? Milyen kocsikat ajánlotok még? Csak az autóra 400e van, a papírmunkára n külön pénz. Mindenkép ilyen régebbi kocsit szeretnék.
Igen tudom, hogy sok, de ennyit szánok rá max.
Találtam egy szép 3-as golf gti-t. Csak sajnos azt nem tudom, ho megyek ki megnézni. Lehet azt fogom csinálni, hogy kérek róla sok képet és ha tetszik akkor kimegyek egy németül jól beszélő emberrel és megveszem.
Ezt néztem, szerintetek milyen? Nem túl olcsó?
Az alvázon vannak rozsdahelyek, amit ki kellene javítani.
Azt írja a gazdája, hogy 1 napi munkával ez megoldható.
De! Mivel tulajról van szó és nem szakemberröl, jó lenne, haolyannal nézetnéd meg, aki ért is hozzá!
Az árral nincs probléma.
Azt miből lehet észrevenni, hogy török vagy román?
-----------
Kisbetüvel ír minden szót, nem ismeri a német helyesírást, csak makog!...:))
Apám autószerelő, én utolsó évemet járom a suliba és utánna én is az leszek :) Úgyhogy az állapot felmérés csak nem lesz akkora baj :) Németül beszélő manus kell majd, mert mindketten angolul beszélünk csak.
Hát a szövegből nemigazán tudom leszűrni milyen a nyelvtanja, mert a google fordító csak szószerint fordít :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!