Főzős Laci kérdése:
Kerékcserénél milyen konkrét márkájú féktisztító folyadékot, vagy más összetételű folyadékot ajánlotok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 20:32
1/6 anonim válasza:
Kerékcserénél miért kell neked féktisztító folyadék? Mit szeretnél tisztítani?
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Mindegy, az összes ugyanazt tudja. De tényleg érdekelne hogy kerékcseréhez minek féktisztító?
4/6 anonim válasza:
Mit nem értetek ezen nyilván a nyári téli gumi cserekor szeretné elvégezni a fék nagytisztitását!
Egyébként én a föld csodás kincsét a talajvizet használom szivattyúval meghajtva összetételét pontosan nem ismerem de az biztos hogy nitrátos eddig minden piszkot eltávolitott az évek folyamán!
Kocsimosás során alkalmazom eme féktisztitási technikát és kerekenként pár másodpercnél nem tart tovább!
De persze ugyan ez az eredmény érhető el csapvizzel is!
Bevallom féktisztitót soha nem használtam még de tanulmányoztam lemosssa a zsiros olajos piszkot is.
De egy normális müködésű féknél hol a zsir meg olaj?
Mindenesetre használhatol még motormosót is az is leoldja a piszkot
5/6 anonim válasza:
Azt értem, hogy tisztítani szeretné a féket, de az ilyen bekenegetős-ráfújós csodaszerekkel nem sokat ér. Hacsak nem közlekedik tengelyig érő sárban, nem fog a fékre jelentős mennyiségű szennyeződés lerakódni. Ami meg mégis, azt egyszerű szerves oldószerek (benzin, lakkbenzin, nitrohígító) is lehozzák. Meg lehet takarítani a féknyergeket és fékdobokat, de túlzottan sokat nem ér vele: ha elmulasztja a fékfolyadék cseréjét, pár év után belülről sokkal rondábban néznek ki, mint kívülről.
6/6 A kérdező kommentje:
Érdekesek a válaszok,bizonyára csak túllihegtem a problémát,mivel a fékeimnek semmi baja,jöhet a víz!
2012. okt. 16. 09:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!