Milyen márkájú, tipusú autót ajánlotok 500 000 Ft-ig? 23/L
Figyelt kérdés
Megjelenésre számomra ez az autó tökéletes lenne megjelenésre és sokan dicsérik a Volkswagen márkát, de ha tudtok ajánlani legalább ilyen jó megjelenésű autót ilyen árkategóriában (500 000 alatt), ami mégmegbízhatóbb, akkor szívesen várom az ötleteket!
Köszönöm
2014. ápr. 22. 17:38
1/19 A kérdező kommentje:
Bocsi a szóismétlésért :D
2014. ápr. 22. 17:39
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
ami linkeltél vw-t olyan van egy lány ismerősömnek csak 2 ajtósba, szerintem tök jó kis autó :) én tudnám ajánlani
5/19 anonim válasza:
Lássuk csak: 23 éves lány aki még nem érzi magát elég felnőttnek, hogy nőt írjon hmmm... mindenképp egy Smartot ajánlanék azzal tudod a legkevesebb kárt okozni.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jelenlegi utolsó válaszoló, szerintem egy L-betűből túl sok következtetést vontál le...
2014. ápr. 22. 18:19
7/19 anonim válasza:
Jó az a Polo amit linkeltél. Ha azt tetszik, nyugodtan vegyél egy ilyet. Megbízható, biztonságos, alacsony fenntartási költségű autók és méretben is passzol egy fiatal lányhoz. Szerintem... Természetesen használt autót vásárlás előtt mindig át kell nézetni egy megbízható szakemberrel!
8/19 anonim válasza:
Amit linkeltél, jó kocsi, bátran ajánlom, nekem is volt.
De! A linken egy Vw Polo 3 facelift van. Ezek többe kerülnek még általában. 500 ezer ft-od van, én ennyiből a facelift előtti 3-as Polo-kat nézegetném. 2000-ben volt a váltás, az előttieket nézz. Jóval nagyobb lesz az esélyed jó állapotút találni. A Faceliftes, ami ennyibe kerül, nem lehet túl jó állapotban.
9/19 Dörmögő válasza:
Ha belefér a pénzedbe akkor klímásat vegyél. Hidd el nagyon hasznos dolog tud lenni a melegben.
10/19 anonim válasza:
Én nem vagyok oda a klímáért, lenyitod az ablakot és kész, le hűt az is megfelelően. Ráadásul klímával többet is eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!