Melyik volt a legjobb autó, amit életedben vezettél?
Figyelt kérdés
Nekem egy Mercedes Ml (2009)2009. dec. 22. 17:33
2/19 anonim válasza:
bmw 750l, s500 merci
Ezek voltak a legjobbak kár ,hogy csak 1-1 éjszakán át voltak az uralmam alatt:-)
3/19 anonim válasza:
Infiniti. Lehet nem is jól írtam le.
4/19 anonim válasza:
Hát 1 éve van jogsim:
-Új suzuki swift (de csak a teljesítménye tetszett)
-leharcolt astránk
-haver xar vectrája
-Unokatesóm kispolskija...XD
Eddig ennyi
5/19 anonim válasza:
suzuki swift gti. ennél nincs jobb
7/19 anonim válasza:
Hú, legalább 20 féle autót vezettem már, de ezek nagy része 10-20 éve volt, márkákra már nem nagyon emlékszem, de volt közte kis Polskin át Volga, öreg amerikai autó és ezek között igen sok minden (nő vagyok).
8/19 anonim válasza:
Mercedes 220 cdi coupé - 2éves az auto és nagyon àllat!! :)
9/19 anonim válasza:
Én még csak 3 autót vezetem eddig és közülük a legjobb a suzuki sx4, na nem azért mert oda vagyok a suzukikért, kifejezetten utálom őket de a másik 2 sokkal idősebb volt tőle ezért a suziki a jobb mert az az újabb és drágább is.
10/19 anonim válasza:
Akkor vezetek jó autót, amikor csak akarok :) ('96 Maserati Ghibli 2,8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!