Vidéki városban ti hol tárolnátok a motort?
Sziasztok! Tudom, hogy a minap volt hasonló kérdés, de azt nem tudtom, hogy Pest és egy vidéki város közt van-e különbség ezen a téren. A Mátra lábánál lakom, albérletbe mennék, ezért kérdezem.
250-es motort szeretnék, de az eddig olvasottak alapján le kellene mondanom róla, amennyiben nem tudok külön garázst bérelni erre a célra? Tapasztalatok?
A téli tárolással nincs gond, a nyári illetve konkrétan a használati szezonra kellene ezt megoldanom.
Biztos, hogy én is félteném az utcán, de ha nincs más megoldás? Egyéb ötletek?
Köszönöm előre is.
Hát lehet, hogy nem sikerült épp jól a megfogalmazás, bocsi. :-)
Csak azért kérdeztem, mert az albérlet mellé plusz egy garázs már lehet, hogy húzós, de akkor még gondolkodom ezen is, vagy nézek olyat drágábban, ahol udvarban lehet parkolni.
Egyébként nem milliós motorról lenne szó, de ha már megdolgozom érte, azért azt se piszkálják vagy kössék el...
Egyébként pont ma láttam egy hirdetést, hogy az albérlet a rendőrség szomszédságában van. Ez számít vajon?
Azért köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!