Kb egy eve van hajtasim, de felek a varosban vezetni. Mindig orszaguton vezetek ott nincs gond. Valami megoldas?
Szlovákiából ír a hölgy! Nekem is volt bnőm onnan, ő is így hívta a jogosítványt. :)
Válasz: Anyukám azt mondta régen, először lassan tanulj meg vezetni. Octavia-n biztos jó fék van, szóval a féktől nem kell félni! Úgyis te döntöd el azzal, hogy mennyire nyomod a pedált.
A megoldás az, hogy minél többet kell vezetned, mivel úgy fogod megtanulni.
A magasságoddal kapcsolatban: nem tudom állítható-e az ülés, azt kellene felemelni, úgy, ahogy neked jó. Ha ilyen lehetőség nincs, akkor meg csináld azt, mint az én oktatóm régen. Velünk is volt egy alacsony lány, az oktató egy összehajtott plédet rakott a vezetőülésre neki. :)
igen,szlovak vagyok :)
a buta valaszokra nem reagalok....
nem lehet allitani az ulest.
hallottam hogy a gyakorlat teszi a mestert,de ott van az a de!
a parom probal segiteni,gyozkod h vezessek varoson belul is,h nem lesz gond hiszen szerinte mindent tudok,a tanarom is elegedett volt.ez normalis amugy kezdo vezetoknel?
heló testvér!
a félelem legyőzésére az egyetlen mód ha belemész. igen izgulni és izzadni fogsz igen remegni fogsz, fogadd el.
csak elfogadás által tudod átlényegítenia félelmet.
Nek tíz éve van jogsim nagyvárosban még mindig parrantok ha nagya forgalom. autókázni legjobb csendes kányelmes helyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!