Egy friss jogosítvánnyal rendelkező embernek milyen autót ajánlotok?
Üdv,
Nemrég kaptam meg a jogosítványomat, és szeretnék tanácsokat kérni, hogy milyen autót ajánlotok egy kezdő vezetőnek. Szeretnék egy könnyen vezethető, megbízható autót. Körülbelül 500-600Ft-t tudok rászánni. Köszönöm előre is a normális válaszokat. ( 21/F )
én most vettem nem rég autót, első kocsi, friss jogsi. pont ennyit szántam én is rá, de csak az autóra. Én bp-en lakom és 24 éves így a biztosításom egy évre (egybe kifizetve) volt 50 ezer körül baleseti adóval együtt. E mellé kötöttem még cascot, de csak lopásra és elemi kárra, az egy évre 22 ezer kb.
Plusz vennem kellett egy nyári gumi szettet az volt 60 ezer munka díjjal együtt (kb közép kategóriásat vettem)plusz olaj szűrő, stb, stb... mindent kicseréltettem benne amit alapból is szokás cserélni, plusz megkellett javítani a hűtés fűtést, de úgy hoztam el a kocsit h azt tudtuk h az rossz, ismerősön keresztül 130 ezer volt a javítás, ebbe mondjuk benne van egy 15ezer ft-os autó rádió. de kb amit még a kocsi árán felül ráköltöttem az 260 000 plusz az átíratás eredet vizsgával együtt kb 40 ezer volt, így összesen mindennel együtt még 300 ezret kellett rákölteni, de mondjuk így egy évig (remélem) nem kell a kocsihoz nyúlni.
Jah és h milyen autó, a suzuki tényleg jó, bár én az újabb fajtába jobban megbíznék, csak az meg rohadt drága.
nekem fiat puntom van, és nagyon szeretem. Igaz ennek is van hibája, mint sok márkának, de én szerintem első autónak tökéletes, nem eszik túl sokat , kicsi, jól lehet vele parkolni, és belül nagy puha minden, az ülés, a műszer fal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!