Egy friss jogosítvánnyal rendelkező embernek milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Üdv,
Nemrég kaptam meg a jogosítványomat, és szeretnék tanácsokat kérni, hogy milyen autót ajánlotok egy kezdő vezetőnek. Szeretnék egy könnyen vezethető, megbízható autót. Körülbelül 500-600Ft-t tudok rászánni. Köszönöm előre is a normális válaszokat. ( 21/F )
2014. ápr. 18. 15:30
11/31 anonim válasza:
3-as Golf, G Astra is szóba jöhet. Vagy egy Civic, Mazda 323 csak figyelj hogy ne a lakótelepi ralibajnoktól vedd meg.
12/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) A G astra nem rossz, a swift is tetszik.
2014. ápr. 18. 16:36
13/31 A kérdező kommentje:
Fiat punto-ról-Opel corsa-ról mi a vélemény?
2014. ápr. 18. 16:37
14/31 anonim válasza:
Semmi baj a Swiftekkel, a legjobb autó ennyiért.
A Punto, Corsa, Golf, Astra már újonnan is rossz autók voltak, nemhogy 20 évesen. Ne vegyél szemetet.
15/31 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a tanácsokat. Jelenleg a swift felé hajlok a legjobban. :)
2014. ápr. 18. 16:52
16/31 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de swiftet lehet dízelbe kapni? ( nem értek igazán ehhez.. )
2014. ápr. 18. 17:02
17/31 anonim válasza:
Ennyiért nem, az újabbat lehet csak dízellel kapni, de az más árkategória.
18/31 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm.:)
2014. ápr. 18. 17:07
19/31 anonim válasza:
Régi Swift minden változatban létezik kivéve a diesel, akkor még a japánok nem nagyon ismerték ezt az üzemanyagot.
20/31 anonim válasza:
Am. meg 2-3-as Golf az madárijesztő, akkor inkább én is Swiftet vennék. A Golfból a 4-es verzió az ami jónak nevezhető, de természetesen már ez is egy magasabb árkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!