Egy friss jogosítvánnyal rendelkező embernek milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Üdv,
Nemrég kaptam meg a jogosítványomat, és szeretnék tanácsokat kérni, hogy milyen autót ajánlotok egy kezdő vezetőnek. Szeretnék egy könnyen vezethető, megbízható autót. Körülbelül 500-600Ft-t tudok rászánni. Köszönöm előre is a normális válaszokat. ( 21/F )
2014. ápr. 18. 15:30
21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem ezt a dízeles dolgot, mert javasolták hogy olyat vegyek, de azt nem mondták, hogy sokkal drágább is. :(
2014. ápr. 18. 17:18
22/31 anonim válasza:
Természetesen én negyedévesre gondoltam a biztosításnál. Nekem kb most annyi (18k körül). (friss jogsi, Bp)
24/31 anonim válasza:
Volksvagen golf ,Audi:1.9 tdi,1.6 benzin
Opel corsa,g astra,vectra:1.7 isuzu diesel,1.4 vagy 1.6 ecotec az 1.4 nem eszi az olajat az 1.6 viszont igen, de nem vészes.
Suzuki swift:1.0 ha város,1.3 ha néha pálya,főút.
25/31 anonim válasza:
Hát igen például astrából és vectrából ott van a nagyon jó 1.7-es isuzu diesel, vagy a golfokban az 1.9-es tdi, ahogy előttem is írták, de biztos sz@r autók, egy 1.3-as swift kenterbe veri őket minőségben, vezetési élményben, biztonságban és minden másban is...
26/31 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát, tanácsát! Szerintem swiftre fog esni a választásom, 99,9%-ban csak jót hallok róla. Az már részletkérdés, hogy 1.0-s vagy 1.3-as vagy melyik fajtáját válasszam.
2014. ápr. 18. 20:15
27/31 anonim válasza:
Ja. valami swift félét vegyél , arra számíts hogy az első két évben, kicsit úgyis meghúzod néha,és nagyon nem kell sajnálni, ha csak a fényezésen látszik akkor nem számít, kicsit bekened javító festékkel oszt annyi.a suzi amúgy is elnyűhetetlen,.Aztán ha 2-3,- évig már már megúszod kisebb kocc nélkül, akkor vehetsz valami komolyabb közép kategóriást, ha szükséged van rá.amúgy én 11-éve gagyi ignis-sel járok eddig semmi baja nem volt, és teljesen karc mentes, elötte friss jogsival 6 évig öreg ladával jártam,azt lehetett ütni vágni,többször meghúztam, házilag ki kence ficéztem nem kellett sajnálni.
28/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot:) eleinte lehet meghúzom de azért remélem hogy nem olyan gyakran.. :)
2014. ápr. 18. 21:25
29/31 anonim válasza:
Astrát vegyél. 16 évig hajtottam egyet, 350k km-t pakoltam bele, soha semmi gond nem volt vele.
30/31 anonim válasza:
Ebbe a keretbe tényleg a legnyerőbb a Swift vagy mondjuk valami Golf3.
Láttam ajánlottak G Astrát is. Azért megnézném azt a 500 000 körüli jó G Astrát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!