Bmw 320i e36 coupe, mindent amit tudok róla, hibái, előnyei, fenntartása, mennyiért és milyet éri meg? Mindent! Néztem 1-et azt a kérdés alatt láthatjátok.
Hát nem is tudom... Árban, korban, gyorsulásban, rozsdaállóságban találsz jobbat is akár ugyanennél a kereskedőnél:
Ez az Audi kb. 4.5 évvel fiatalabb, egy nyomatékosabb, bevált 1.8 turbo motor van benne, könnyebb is, mint a 3-as, ezért jobban gyorsul. A kilométereket ezeken már ne nézd, a 3-asban sem 174000 km lehet, hanem minimum kétszer ennyi.
Én egyiket sem választanám, mert a kereskedők direkt a hulladékot hozzák be, mert ezt kapni olcsón rásózzák a gyanútlan emberekre drágán. Nem vennék tőlük autót, romoljon rájuk a portéka, akkor megtanulják, hogy ne hordják be az országba ezeket a vackokat.
Az e36 előnye az olcsóbb fenntartás és az ár. E46-ban nem gondolkoznék, mert sokkal nagyobbak a fenntartási költségek és ez nem csak sztereotípia. E36-hoz lehet kapni egy bizonyos alkatrészt 4 ezerért, és csak 2 db kell belőle cserekor, az E46-hoz ugyanaz legolcsóbban 12ezer/db és 4 kell belőle. E36-ból ha legalább az elején költségmenteset akar valaki, akkor már 800 ezerért megfelelőt kap, míg ugyanez a minimum határ az E46-ból 1.5 millió ft, az alatt a külföldről behozott és már Magyarországon széthajtott példányok vannak, amelyekre költeni kell a százezreket. Ez egy ilyen sport, ha olcsón veszed meg, akkor rosszul jársz, mert nagyon sok pénzt elvisz. A Bmwnél a 6 hengeres motorok nem a legkevesebb törődést igénylők közé tartoznak, ha valami elromlik, akkor az nagyon megterhelő anyagilag is.
Míg egy jó Audi, a nagyon bevált és tartós 1.8T motorral sokkal jobb választás. A hozzáértők direkt keresik az 1.8T motorú autókat. A rozsdaállósága meg a régiektől a jelenlegiekig a híres német trió között a legjobb! A költségek tekintetében is jobban áll az Audi. Itt a Bmw mellett tényleg csak a márkajelzés áll. Mert a tárgyalt 320i-knél az 1.8T-s a4-esek jobban mennek, alul jobban húznak. Megvan a "húz az autó" érzés, mindez már olyan fordulaton, ahol a 320i még csak komótosan botorkál. Nem vagyok Audi, vagy más autó mániás, de az Audi itt a legésszerűbb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!