Mennyiért lehetne eladni a motorom? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy CPI SX 50 -em. Amit cseréltünk rajt: CDI-t, csapágyakat, karburátort,lánc, lánckerekek, szimering, tömítések, vízpumpát. 190.000ft ért vettem a motort, most van kb. 280.000ft ba. Motorikusan SEMMI baja nincs! Karcok vannak rajta, de nincs sehol eltörve semilyen idom. Szerintetek mennyiért tudnám eladni?2014. ápr. 2. 19:58
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek CPI SM 50-es volt. Szinte kiváló állapotban volt a motor, talán 2009-es és 200.000 körül adta el.
3/5 TiMeya válasza:
Én is most szeretném eladni az enyémet. Az enyém SM. Nekem eddig olyan 220 körül van (minimum), de sajna 160 170-nél többért nem kapnék érte, pedig most kapott egy új 2013-as AM6-os blokkot. :/ Ennyiért meg inkább megtartanám, csak akkor meg minek a nagymotor jogsim??! :/
Ennyiért mennek mostanában a CPI-k.. :(
4/5 TiMeya válasza:
Na ezt szépen megfogalmaztam, :D de remélem érthető azért. :)
5/5 anonim válasza:
Engem érdekelne ilyen típusú motor. Ha valakinek megvan még, esetleg dobna egy e-mailt képekkel rövid leírással a steelyheady@gmail.com címre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!