Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiért csináltattál medencé...

Mennyiért csináltattál medencét? Mennyibe kerül havonta a fenntartása? Miértek lent.

Figyelt kérdés
Szerettem volna sportolni kicsit. Gondoltam úszás megfelelő. Mivel diák vagyok, így ötezer forintért adnának 10 jegyet. Ez csöppet sok, ha heti kétszer mennék. Ráadásul, ha megszűnök diáknak lenni 7 ezret kérnek el havonta. Ennyiből szerintem otthon ki lehet hozni egy medencét, ami nem kell, hogy nagy legyen (2 méter mély, 10 méter hosszú pl). HA valaki mostanában épített medencét válaszolna a fenti kérdésre? Megírná, hogy mekkora az ő medencéje?
2011. máj. 29. 11:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem gumis medencére gondoltam, hanem "ásottra".
2011. máj. 29. 11:12
 2/7 anonim válasza:
Odahívsz néhány fiúhaverodat, akik olcsóbban/üdítőért kiássák. Kell egy vastagabb fólia alá (ez a költségesebb), és mehet bele a víz...
2011. máj. 29. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Először is, kell egy építési engedély. (Talán 5 köbméteres medence felett).

A legolcsóbban úgy jössz ki, ha a fém fóliás medencét építesz.

2011. máj. 29. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:
De egy medencéhez kéne vízelvezető rendszer ás vízkeringető rendszer nem?
2011. máj. 29. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézz szét itt: [link]

És itt: [link]

2011. máj. 29. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is ilyet akartunk eredetileg. Vagy húsz helyről kértünk rá árajánlatot, másfél millió alatt nemigen lehet megúszni. Vettünk végül egy fóliás medencét, és azt süllyesztettük be a földbe. Így is megvolt 300ezer, mire készen lett, pedig ez nem akkora, hogy úszóedzéseket lehessen tartani benne (3,6m átmérőjű kör).
2011. máj. 29. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi akkor vettük a házat 5 éve akkor volt medence 1,5m mély és 12 m hosszú, betonozott volt, de nekünk kellet fel újítani, kell hozzá jó minőségű csempe ami kb 8-10ezer ft/négyzetméter. Meg persze vízkeringető vegyszerek, a vízkeringető az 50 ezer ft volt kertitóhoz volt eredetileg, de legalább öli az algákat, 2-3 hetente kellett takarítani ami víz leengedéssel járt, a vízszámla is sok volt ezért célszerűbb fúrt kútból kiemelni a vizet. takarítani utána télen téliesíteni letakarni meg minden. Ez a felújítás nekünk volt kb 300 ezer ft. De egy teljes medence kiépítése az már milliókba kerül főleg ilyen sportos medence. ami nem egy olcsó mulatság és kihasználni nem hiszem hogy ki lehetne, mivel nyáron lehetne használni akkoris csak jó időben.
2011. máj. 29. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!