Feltörték az autónk. Mit vegyek hozzá?
Tudom látatlanban nem egyszerü..
De hátha valaki tud segíteni..
Haim Pá elött parkoltam..Peugeot 307 Present 2002es gyártmány..
Csak bal első ajtón van zár...
Ezt el is cseszte..Mire a kocsihoz értem az ajtón lévő burkolat nem az ajtónyitó hanem mellette van egy kis burkolt rész amibe a kulcsot dugom..nem volt meg..és a vas karika ami még látszik is el volt törve..A kulcsot nem tudtam nem tudom benne forgatni..tehát bezárni nem tudom..Semmi nem tűnt el..nem is az volt a cél szerintem..hanem a kocsi ellopása ami a kormányzár miatt feltehetően nem ment neki..
2 gyerkőccel kocsi nélkül nehéz rohangálnom..a kocsi vidéken műszakin..de ott nincsen zárszerelő..így nem tudom mit kell hozzá vennem..Kaptam olyan infót hogy az a legolcsóbb ha csak Peugeot bal első zárat veszek..de nem tudom hogy zárszerkezetet vagy zárbetétet,és honnan lesz olyan külső fehér burkolatom...Kulcsot csináltatni nem szeretnék szülés elött állok szóval van most kiadás..jó a 2 kulcsos rendszer egyikkel nyitom másikkal indítom..de zárbetét vagy zárszerkezet vagy mi a szöszt vegyek bontóba nem tudom...előre tartok tőle beszereléssel mennyi lesz.
Hátha valaki volt ilyen cipőben és tud valami okosat mondani...
Köszi
Köszönöm a hozzászólásokat..
Igen egyszerü enne egy bontóba elvinni..
Csak ez péntek este történt és mivel panelba lakok se garázs se elzárt terület nincsen így intézkednem kellett és vidékre levitték nagyszülők a kocsit....
Így kocsi 100km-re..ott meg 1 karosszériás van aki alig elérhető...Szóval ha felhozom a kocsit és itt nem vállalják egyből,vagy nincs alkatrész egész éjjel őrizhetném a kocsit...ezért gázos a dolog..100ezreim meg nincsenek megcsináltatni...:-(
Most azt mondta a szerelő bal első ajtózár kell kulccsal..na de szombaton sehol nem tudom megvenni pláne nem kocsi nélkül..marad a kedd.....remélhetően..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!