Audi TT Coupe új model tervezése? (Többi lent. )
az első egész jó lett én még belekalkuláltam a dinamikát meg az elektronikus kapcsolóáramköröket.
egy bme járműmérnök PhD hallgató
Ez egy elég nehéz feladat, mert még az Audi mérnökei sem tudtak valami formabontót alkotni, bár nem is akartak, mert egy ilyen jelentős szériának a lényege, hogy megtartsuk az autó fő profilját és 5km-ről felismerd, hogy ez bizony egy TT.
Nekem ez jött ki. Kicsit aránytalan. Sokat nem lehet rajta variálni szerintem mert akkor az már nem az lenne ami.
Ötlet: shooting brake. Igaz volt ilyen elképzelés gyárilag is, de az inkább úgy nézett ki hátulról, mint egy hatchback (Golf).
Fogd meg a TT oldalnézetét, kicsit nyújtsd meg a lelki szemeid előtt a hátsó túlnyúlását és képzelj oda az első ajtó vonala mögé egy Volvo P1800ES-hez hasonló hátsót, csak modernebb vonalakkal.
Meg lehet kicsit nyújtani az ajtókat, így harmonikusabb lesz a forma.
Ha értesz a Photoshop-hoz, akkor nem nagy was-ist-das.
(Közben utánakerestem, valaki ugyanilyet alkotott RS5-ből: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!