Mi a velemenyetek/tapasztalatotok a 116d-s BMW-rol? Egy 5-6 eves hasznalt model ara kb mennyibe kerul?
Figyelt kérdés
A neten nezelodtem de nem nagyon lattam eladokat2012. szept. 7. 22:14
1/8 anonim válasza:
Azért van pár. Egyébként nemtudom, igazából sosem fogott meg, olyan semmilyen, mintha egy Fiestára raktak volna egy bömbi orrot.
2/8 anonim válasza:
A kategória legcsúnyább, és egyben legdrágább autója. Számomra felfoghatatlan, hogy miért vesz valaki ilyet.
3/8 anonim válasza:
Egy időben nekem is nagyon tetszettek az 1-es BMW-k, nézegettem is őket.
Csak aztán hamar lemondtam róla, egyrészt az ára miatt, másrészt a szervizköltsége miatt. De ettől függetlenül nagyon szép és jó autónak tartom. Ha egyszer rám szakad a bank, talán lesz egy ilyenem.
4/8 anonim válasza:
1.6-os dízelnek gyenge a motorja ha már dízelt szeretnél akkor vagyél egy e46 3.0-ást megy is és keveset fogyaszt,mellesleg szebb is:))
5/8 A kérdező kommentje:
e46-os 3.0-as motorral keveset fohuaszt??
menyit is pontosaban??
2012. szept. 8. 22:16
6/8 anonim válasza:
igen mert dízel,nagy autó nagy motorral= kis fogyasztás,egyébként nevetséges 5-6-7 litert fogyaszt!:)
7/8 anonim válasza:
Sokáig keresgéltem én is, és nagyon örülök, hogy az 1-est választottam. Az enyém 118, ha nem viszel gyakran hátul utast, akkor elég. De cuccal is elférünk négyen ha muszáj. A fogyasztása ütős. Ha figyelsz, 5 alatt, ha nem, akkor 6 alatt a vegyes. Rekord: 4.1 l/100 vegyes.
8/8 A kérdező kommentje:
Akor elegedett vagy vele? En ha megcsinalom a soforsulit egy ient vennek, csak az egyetlen ami viszatart az hogy eleg draga
2012. dec. 30. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!