Hogyan kell egy Tesla Model S-ben indexelni?
Úgy mint egy zsiguliban..
Ha nem megy meg kiteszed a kezed az ablakon és azzal jelzel...
Vagy ha ez megoldhatatlan akkor beköltözöl Pestre ott senki se indexel amúgy sem..
Hát… Én hallottam olyan rémtörténeteket a Model S-ről, hogy érintőképernyőn kell benne a lámpákat kapcsolgatni…
Jó, hogy nem a pedálok és a kormány is érintőképernyős…
Szóval engem is érdekelne, hogy az indexnek van-e „megfogható” kapcsolója.
Be kell írni a böngésző címsorába, hogy www.google.hu, majd be kell pötyögni, hogy a Tesla műszerfalára vagy kíváncsi (angolul "cockpit", így több találat lesz). A képek közt böngészve pedig te magad is láthatod, hogy van bajuszkapcsolója az autónak, mégpedig rögtön kettő. Így az irányjelzésben semmi meglepő nincs.
Egyébként valóban sok funkciót kell a központi érintőképernyőn kapcsolgatni, de annyira azért még a Teslánál sem fontos a belső formaterv, hogy az irányjelzőt a kormányt elengedve, a középkonzolon kaparászva kelljen kapcsolgatni.
Egyébként meg lehet ám magyar nyelven is olvasni az autóról:
(egyébként tényleg az érintőképernyőn kell bekapcsolni a világítást, de ez az irányjelzőtől független)
Ott van az iranyjelzo kapcsolo bal oldalt, mint minden mas autoban! Ha ezt a kart magad fele huzod, akkor a fenyszorot villantod fel, ha eltolod magad felol, akkor a fenyszoro folyamatosan vilagit, fel-le pedig az index.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!