Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2003 as 730 as bmw vel jol...

2003 as 730 as bmw vel jol lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Mindig latom a villamosbol hogy a 7 es bmw kbe mindig 1 jo csaj es1 csavo ül

2014. ápr. 14. 08:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
igen!Sőt simán beadhatod azt is,hogy strici vagy vagy drogot árulsz stb,nekem is 7-es bmw-m van és még anno 19 évesen amikor megvettem azt hitték a gimibe ahova jártam,hogy drogot árulok,közbe meg egy 500 ezer forintos xarkupac az egész,és ott kérdezgették,hogy honnan telik ilyen szép kocsira meg mivel foglalkozok meg ilyenek...Szóval ja.Buta a társadalom az emblémák beszélnek és nem is nézik a kort...
2019. dec. 31. 12:12
 32/34 anonim ***** válasza:
Szóval ja.Buta a társadalom. A lényeg, hogy te legalább okos vagy. Talán még azt is ki tudod számítani, hogy apucinak hány órai munkájába került az az 500000Ft-os szar.
2020. jan. 1. 10:47
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem apuci vette!Én dolgoztam meg érte!És a fenntartásáért is én dolgoztam/dolgozom/dolgozni fogok!
2020. jan. 1. 13:46
 34/34 anonim ***** válasza:
Mercédesszel próbálj. Amikor elviszed egy körre ténylegesen, akkor vidd ki a buszváróba és szálljatok fel a következő buszra :D A felszállási helyet jól válaszd ki, nehogy Ikarus 280 jöjjön éppen Mercédesz Citaro helyett, mert nagyon égő lesz :D
2020. márc. 3. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!