Belerakható egy BMW 318D (2002-2003) kasznijába egy 320D motor (2002-2003)?
én már láttam régi 3as bmw-ben(E 36) egy akkora beépített motort, hogy amit a kocsi mutatott félelmetes volt.
egy 5000 köbcentis motort raktak bele, turbóval megspékelve.
hogy az a kocsi mit tudott??
3.ban indult el, mert az 1 és2 sebességet, alig tudta használni benne, inkább csak parkolásra volt.
és a durva...menet közben kézi váltós visszaváltásnál megemelte kb 10-15 centre az elejét, ha ráléptél a gázra, visszaváltásnál.
de ezzel is csak azt akartam írni, ha van pénzed, olyan motort teszel bele, amilyet akarsz.
Megoldható pénz kérdése, de akkor már 330D-ből tennék bele, 184-245LE attól függően pontosan milyen motort teszel bele, de mind ugyanaz a sorhatos dízel alapjaiban.
Más kérdés, hogy az átépítés és a papirozás költségéből lehet tudnál egy teljesen másik kocsit venni...
en nem akarok hulyesegt irni de szerintem a 318d es 320d szinte csavara megegyezik es maximum szoftveresen van kulonbseg....
Esetleg kisebb a turbo de mas nem hiszem hogy kulonbozne...
En ugy gondolom hogy egy chiptuning nagyon sokat dobna erzesre.
En nem mennek bele motorcserebe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!