Mazda 6 (2003 után), vagy Saab 9-3 (2003 után)?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egyszerűen nem tudok dönteni. Mind a kettőből benzinest vennék. A mazdát olcsóbb szerelni, és kevesebb hibát olvastam róla, de mind a kettő megbízható, a saab nem annyira sportos, de elegánsabb, viszont szerviznél jobban zsebbe kell nyúlni. Mind a kettő iszonyatosan tetszik, a saab belseje viszont kétséget kizáróan szebb. Fogyasztás tekintetében a mazda 1,5 literrel kevesebbet eszik. Itt a 2000-es és az alatti motorokról beszélek.2014. márc. 28. 12:46
1/3 anonim válasza:
Mazda 6-ot választanám, pontosan azok miatt amiket felsoroltál. Annyival nem tud többet nyújtani (legalábbis számomra) a Saab, hogy nekem megérné azt választani a Mazda helyett. Nekem külsőre is jobban bejön a 6-os egyébként.
2/3 DinsdalePiranha válasza:
Előre szólok, elfogult vagyok.
De: miért kell jobban zsebbe nyúlni a Saabnál? Akkor kell, ha egy drága alkatrész (pl. turbó, klímakompresszor, vezérlés) száll el, ezek simán lehetnek hat számjegyű összegek. Viszont a vásárlás előtti átvizsgálásnál - amit bármelyik Saab szerviz cca. 5 ezerért megcsinál - ezek nagy valószínűséggel kiderülnek.
A Mazdában is biztos van rizikós alkatrész, gondolom hasonló módon védhető a probléma. :)
3/3 phoenix25 válasza:
én Mazda 6ot vennék , nekem is az van 2003-as sedan 2.0 Diesel. kényelmes,nagy csomagtér,sportos,szép Autó szerintem. minden van benne ami kell!
Alkatrészek nem drágák.(inkabb az újat vedd meg)
és 1 jó tipp ne rakj bele bármilyen Olajat. ( Total Quarz ezt ajánlom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!