2003 as 730 as bmw vel jol lehet csajozni?
Figyelt kérdés
Mindig latom a villamosbol hogy a 7 es bmw kbe mindig 1 jo csaj es1 csavo ül2014. ápr. 14. 08:51
2/34 anonim válasza:
en suzukival is jol tudtam csajozni
3/34 anonim válasza:
4/34 anonim válasza:
Ismertem kurtizánokat öööö akarom mondani tisztességes huszonéves lányokat, akik csak az újabb Aston Marinok, Maseratik (és hasonló mívesebb autók) tulajaiknak szólongattak be, hogy "édes, állj meg, leszek a feleséged". Sajnos e suncimágnes autók között nem volt se Bmw, se Audi, se Mercedes, még akkor sem, ha viszonylag újak voltak. Azért a nők is kiszagolják, hogy egy autó értéke 10 millió feletti.
5/34 anonim válasza:
Az ugye mar jo tiz evvel ter el az idealis evjarattol, ugyhogy hasonlo nokre hasznalhato csak )
6/34 anonim válasza:
Autóval is csak az tud csajozni, akinek nincs rá szüksége, mert anélkül is képes. Szóval ne attól várd, hogy megoldja a problémádat.
7/34 anonim válasza:
jól lehet nagyon bár készülj fel hogy gengszternek fognak nézni és picit félni fognak tőled ;)
8/34 A kérdező kommentje:
Pedig nem lesz bajuk :D
2014. szept. 12. 16:35
9/34 anonim válasza:
BMW fanként mondom hogy hányinger az a széria. Az a tipikus maffiózóautó, ami most érte el az a kort hogy a telepi gengszterek, meg a Lakatosék is be tudjanak újítani maguknak egy ilyet.
Fogsz vele csajozni (mondjuk régen rossz ha a kocsiddal kell csajozni), de a középkategória aljánál nem nagyon kapsz jobb nőt. Meg nem szeretnélek megsérteni, de nem lehet egy adonisz, ha kocsival megy csak a dolog.
Esetleg még a bolond tinilányokat kapod meg, de érett férfiként remélem nem fanyalodsz arra, hogy bárki bármilyen életkorban, csak legyen hova bedugni. Lehet hogy szépek, csak fiatalok picit..
Na mindegy.
10/34 A kérdező kommentje:
Jok nekem a tini csajok. Enis 20 vagyok.
2014. szept. 12. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!