Mennyire megszokott dolog, hogy valaki nagyon fél a repüléstől, de mégis el szeretne menni Amerikába, ezért hajóval megy?
Betegesen félek a repüléstől. Soha nem akarok repülőre ülni. Autót vezetni szeretek, sőt imádok. Teljesen függő vagyok, mániákus. Mindenem az autózás. Hogy lehet eljutni repülő nélkül Amerikába? Mi a legcélszerűbb útvonal? Pl. elindulok autóval Magyarországról, hova menjek, hogy a legkevesebbet kelljen hajóznom? Mindenképp autóval szeretnék menni.
Illetve tervem lenne egy New York-ból Los Angeles-be tartó út. Ezt szeretném egyszer megcsinálni. Mi a véleményetek egy ilyen kalandról? Közületek csinált már valaki hasonlót, esetleg ismerőse?
Nekem egy barátomnak egyik volt barátnőjének az apja ment el azért Amerikába, hogy végigmotorozzon a 66-os úton.
Európai körút se lenne rossz, de engem Amerika vonz a legjobban. Szerintem az a világ legjobb helye, ott van az igazi élet.
"Szerintem az a világ legjobb helye, ott van az igazi élet."
Ezt majd akkor jelentsd ki, amikor meg is tapasztaltad.
Ha mindenképp felejtős a repülés, akkor Rotterdamig el tudsz vonatozni vagy Londonig, onnan biztos megy hajó New York felé, de inkább 10 óra egy repülőn, mint 7-8-9 nap a tengeren. Szerintem :D
A-a. Se vonat, se semmi más, csak autó!
Egyébként egy ismerősöm most volt Miami-ban 3 hetet és csak jókat mondott. Azt mondta teljesen más, mint Európa.
aztán milyen kocsid van? 75 lóerős 1,2es? :)
mert az qrva kevés lesz oda, az 500 lóerősök közé...
majd 80al elcammogsz a 6 sávos autópályán...
A hajó is legalább olyan veszélyes mint a repülő....
nyugodtan jöhet a piros kéz is...:)
"majd 80al elcammogsz a 6 sávos autópályán... "
Azt nem árt tudni, hogy a nagy vízen túl autópályán is csak 70 mérföld a megengedett, az ~110km/h. Elég szigorúan veszik, ha nem tartod be, szóval hiába vannak ott 5 literes szörnyek.. :D
Hát ez annyira nem megszokott, hogy nem is nagyon vannak már menetrendszerű hajójáratok. De a néhány teherhajó visz utasokat is. Googlizz rá a "cargo cruising" kulcsszóra!
Egyébként halálosan unalmas dolog, de viszont nem is olcsóbb, mint a repülés, szóval tényleg az egyetlen érv e melett csakis egy jól fejlett repülőfóbia lehet.
Szerintem Amerikában kocsikázni nem sok élményt tartogathat, autópályán megy már a forgalom, az meg mindenütt egyforma. Igaz, Europában is. Amerikában inkább vonatozz, ott tudsz ismerkedni a helyiekkel, és egy-egy városban még mindig bérelhetsz autót, ha el akarsz menni valahova...
"De nyilván ez majd a jövőben lenne mikor több pénzem lesz."
Álmodik a nyomor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!