Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy bár nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy bár nem vagyunk egy pár, mégis néha fent lóg egy netes társkeresőn a fiú?

Figyelt kérdés

Mi is azon az oldalon ismerkedtünk meg már majdnem 3 hónapja, de eddig még nem találkoztunk. Először nekem nem volt jó, aztán pedig neki az egyetem miatt. Ő még az elején leszögezte, hogy komoly kapcsolatot keres, és én is. Mondta, hogy szeretné, ha a barátnője lennék, meg mostanában is mindig mondogatja, hogy csak engem akar. Én már nagyon szeretném végre élőben is látni. Kb 1 óra távolság van köztünk, de én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg akar tőlem valamit, akkor jöjjön el ő ide, ahol én lakom. Már párszor megígérte, hogy eljön, de mindig "közbejött" neki valami. Megmondtam neki is, hogy ezzel csak azt éri el, ha megígéri, hogy találkozunk és aztán lemondja, hogy kiábrándulok belőle, nem is igazán érdeklem őt, mert ha így lenne, akkor képes lenne eljönni. Egy ideig kevesebbet is beszéltünk, mert állítása szerint nagyon elfoglalt volt, de aztán megígérte, hogy bepótoljuk, amit hihetetlen mód teljesített is, mostanában többet szoktunk beszélni.

De ha többször mondja, hogy csak engem akar, akkor miért lépked be néha arra a társkeresőre, ahol mi is megismerkedtünk? Nem arról van szó, hogy kémkedek utána, csak néha belépek, és látom, hogy online. Jó, nem minden nap, meg nem is órákig, de akkor is, gondolom csetel más lányokkal. Meg az is idegesít kissé, hogy mindig akkor szán rám több időt, mikor fent van ezen a h.lye társkeresőn. Jó, máskor is szoktunk többet beszélni, de akkor is. Vagy ez normális a fiúknál, hogy amíg nincs kimondva, hogy együtt vannak egy lánnyal, akkor szórakozgatnak másokkal is? De felmerült bennem, hogy velem is lehet, csak szórakozik, de elmondása szerint, akkor nem beszélne még mindig velem annyit.. 17/l 22/f

2014. márc. 9. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy kérheted tőle számon, hogy időnként fellép a társkereső oldalra, amikor időnként te is fellépsz ugyanoda?
2014. márc. 9. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyanez jutott nekem is eszembe.
2014. márc. 9. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!