A ti életetekben mi volt az a dolog, amihez nagyon gyenge készségekkel rendelkeztetek, mégis meg kellett tanulni jónak lenni benne?
Mondjuk pl matekból nagyon gyenge vagy, mégis ebből kéne diplomáznod, akkor mit szólnál?
Mert én pl az emberekhez vagyok hót hülye, mégis meg kell tanulnom velük bánni, mert másképp éhen fogok halni.
Sport. 110 kilós Tonna Donna voltam. Mostanra 50 kilóval kevesebbel és pár kupa és érem gyűjteményemmel a hátam mögött elértem amit akartam.
Kémia. Általánosban rühelltem a kémiát. Középbe mégis egy vegyész suliba mentem, tetejébe az ország legerősebb vegyész sulijába. Mire kikerültem a szakközépből már penge voltam kémiából, a szaktársaimat is én korrepetáltam az egyetemen, és 3-asnál rosszabb vizsgám soha nem volt egyetemen.
Most a nyelvvel vagyok így. De egyetem alatt jöttem rá, hogy olyan nincs, hogy nem tudom megtanulni, csak olyan van, hogy lusta vagyok tanulni. Szóval most a német és angol nyelvet gyűröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!