Egy Bmw 316i Coupe-t kb. mennyi pénzből lehet megcsinálni kb ilyenre? Szeretnék azért egy olyan autot pont mint ez, és annyi számítana hogy csak tankolni kelljen. Igaz nem uj autorol beszélünk kb.96-os évjárat körülit néztem
316-al jobb ha felkészülsz, hogy egy suzuki is levillog, ha esetleg májerkedni akarnál.
Egyébként mit akarsz ezen megcsinálni? Van rajta egy sportdob meg 4 szép felni azt annyi, a többi gyári, még csak nem is M-packet.
Bár ha csak a kinézete érdekel, egyszerűbb/olcsóbb ha csak egy kipufogó véget veszel rá azt annyi...
Felni nem tudom milyen, keresel valami hasonlót.
Tuningolni meg nem értem minek akarod a 316-ost, van ebből a kocsiból 18i/18is/20i/23i/25i/28i ami már szedi a lábát motor cserélgetés meg barkácsolás nélkül nélkül... Semmi értelme az 1.6-osnak, eszik 8-8,5 litert és a 100 ló nem igazán szaggatja az aszfaltot, egy 25i meg eszik 9,5-10,5 litert, és 190 ló, de a 28i is ennyit eszik és ugyanilyen erős, csak alacsonyabb fordulaton több nyomaték van benne...
Ez egy sima gyári coupe, azok meg AC Schnitzer felnik.
Tök alap az egész autó, persze ettől még szép.
Szerintem felejtsd el a 316coupet... gyűjtsél még az 570 mellé, és vegyél egy rendes sor6-ot.
Mire a 102 lovas 1.6ot felhúzod 200-250re (már ha ennyit enged az M43)ott vagy, mintha vettél volna egy értelmes BMW-t.
Te tudod, de oltári nagy faxságot készülsz elkövetni.
Hidd el, hogy hamar ráunsz, majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!