Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nevemen van egy autó. S egy...

Nevemen van egy autó. S egy illetőnek kölcsön adtam akinek tartozok kb az autó fele árával. Az illető meghalt. Ilyenkor hogyan tudom elhozni az autót a feleségétől ha nem adja vissza?

Figyelt kérdés
Sajna minden papír a nőnél van (forgalmi, biztosítás, törzskönyv). Vagy vegyem le a rendszámot...amíg el nem tudom vontatni-trélerezni?

2014. ápr. 11. 21:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
32%

ne vedd le

menj be az okmányirodába majd a rendőrségre

2014. ápr. 11. 21:12
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Mivel a neveden van az autó, így az a te tulajdonod.
2014. ápr. 11. 21:15
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok balhézni vele, meg nem akarok belőle r. ügyet sem! Kulcs minden nála... Tudom pontosan melyik bérháznál áll az autóm.
2014. ápr. 11. 21:23
 4/22 A kérdező kommentje:
Ha leveszem a rendszámot, nem tud vele közlekedni. Így nem kapok csekket ha netán... Csak attól félek, hogy nehogy szétbontsák pár nap alatt mert rossz környék.
2014. ápr. 11. 21:24
 5/22 anonim ***** válasza:
44%

Talán ki kellene fizetned a saradat az özvegynek és megoldódna a gondod!

Egyébként mindketten egyformán sárosok vagytok, te tartozol ő meg önbíráskodik!

2014. ápr. 11. 21:29
 6/22 A kérdező kommentje:
Az ok, csak semmilyen papírt nem írtunk róla. Sem autóról, sem pénzről.
2014. ápr. 11. 21:36
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Adásvételit írtatok, különben nem lenne a neveden.

Persze a tartozásról biztos nincs semmi, de ez nem jelenti azt, hogy akkor neked már nem is kell kifizetni! Persze te így gondoltad, az özvegy pedig megoldotta, hogy legalább foglalkozz a dologgal!

2014. ápr. 11. 21:49
 8/22 anonim ***** válasza:
47%

van pótkulcsod elmész és elhozod....

de törzskönyvet miért adtad oda?

2014. ápr. 11. 22:11
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem írtunk semmi papírt! Pótkulcs nincs.
2014. ápr. 11. 22:19
 10/22 anonim ***** válasza:
83%
nem értelek téged...tied az autó , oké , hogy tartozol ez tiszta, de semmilyen jogon nem tarthatja magánál az autót, elmész érte, hogy köteles átadni a kulcsot meg a papírokat, de amúgy is beszéltél már vele? mit mondott? nem adja oda vagy nem értelek téged, miért nem mész el érte és kész..
2014. ápr. 11. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!