Miért éri meg benzines autót venni annak aki keveset autózik?
Figyelt kérdés
Egy átlag dízel autó 5,5litert eszik, egy benzines motor ugyan abban a kaszniban 8,5-öt.
A példákat most az Audi 80-as tesztjeiből vettem de írhattam volna szerintem passatot is.
A lényeg hogy ha kb 5000km-t megy valaki évente a benzines autójával az nagyjából 60.000ft-tal többet hagy ott a benzinkúton, mint az aki a dízel változatot hajtja.
A dízeles autónak ezzel ellentétben közel ennyivel drágább az éves szervizelése?
2014. ápr. 10. 21:26
11/14 anonim 

válasza:

2.5tds
hosszu tav 8
rovid 10
intenzivebben 12 is lehet
telen hoba szenvedes 24+
12/14 anonim 

válasza:

Nekem pl. azért van gázolajos autóm, mert a gázolaj ingyen van. Fater buszsofőr, heti szinten 60 liter lejön belőle, így hülye lennék a benzinért fizetni.
13/14 A kérdező kommentje:
ingyen gázolajjal nyilván megéri autózni akkor is ha keveset mész.
2014. ápr. 15. 18:03
14/14 anonim 

válasza:

sajnos egyre kevesebb az olcso GO :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!