Milyen keveset fogyasztó benzines autók vannak ezekkel a feltételekkel (lent)?
Figyelt kérdés
1000-1200 kg közötti súly, 100 lóerő körül, max. 1 millió forint értékben.2013. jan. 29. 12:55
2/16 anonim válasza:
márn ekkor súly mellet nem sok benzines van ami keveset fogyaszt szerintem egy opel astra vagy toyota yaris és az elöbb említett nissan de még a suzuki sx4 se kajel sokat ha elsókerék hajtásost veszel nem öszkerekest
tessék néhány link
de a legtakarékosabb a suzuki sx 4 ezek közűl
3/16 anonim válasza:
itt egy szép opel mert rossz oldalra linkeltem az opelok közt [link]
4/16 anonim válasza:
de ha estleg nem tetcik a j astra it a G mondjuk olcsóbbak is és szerintem kevessebbet fogyaszt mint az újjabfajták
5/16 anonim válasza:
de ezzel a suzukival se járnál rosszúl
6/16 anonim válasza:
Arra azért készülj fel, hogy kicsi fogyasztásút keresel, és benzinest, de egy 1.4-.16-os benzinessel meg lehet etetni a 8-10 litert is városban. Nem tudom, hogy nagyon diesel ellenes vagy-e, de azok érezhetően kevesebbet esznek.
7/16 anonim válasza:
itt a szuzuki fogyasztása szerinetem nem rossz egy 1.5 motornál mek egy 12 mázsáas kasztni hoz
8/16 A kérdező kommentje:
rövid távokon használnám városban, tehát nem éri meg dízelt vennem. ezeknek az sx4-eknek miért ilyen alacsony az áruk 6-7 évesen? ennyire leesett az értékük?
2013. jan. 29. 13:49
9/16 anonim válasza:
Tökmindegy,csak Japánt vegyél.
Az opelek elektronikusan egy kalap szarok,a golfok már oszlásnak indultak,franciák értékelhetetlenek,olaszok szintén.
10/16 anonim válasza:
kb 7.4 az átlagfogyasztása, rövidtávon, városban biztos egy picit több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!