A lényeg az hogy városba minél kevesebb legyen a fogyasztás(az 5 körüli az szerintem már jó), a teljesítmény nem nagyon érdekel, ami viszont még igen az a hely és a kényelem. Persze az ára még ami lényeg, az maximum legyen 1millió.
Az eddigi kiszemelt egy chevrolet aveo direct/elit, sedan változat, és 1.2es motorral
Nehogy vegyél Chevrolet márkát, csak ha havonta akarod a szervizet járni. Persze ennyi pénzért csak rossz autót kaphatsz, de ezért ne haragudj. Az 1.2 - es motor meg felejtős. Gyűjts még hozzá, ne siesd el.
2011. okt. 8. 00:36
3/22 anonim válasza:
Ha már ilyen Aveo féle gagyi autókat nézel, akkor a te autód egyértelműen a Renault Thalia vagy a Dacia Logan 1.5 dízel! 4,5 literrel bármikor eljársz vele! Ezek az 1.2-es benzinesek simán 6-7 litert esznek.
2011. okt. 8. 08:36
4/22 anonim válasza:
Csak dízel,vagy gázos-benzines.Benzinessel városban nem fogsz 5literrel járni ha nagy kocsi kell!Inkább a gázt ajánlanám mert a dízelnek nagyon drága a javítása,főleg a modern nagynyomásúak alkatrészárai horrorisztikusak.Egy gázossal meg vehetsz 1,6-1,8-ast is és árban ott leszel mintha 5literes benzinfogyasztásod lenne.A gáz ára majdnem fele a benzinnek ,most 200-210ft
2011. okt. 8. 13:25
5/22 anonim válasza:
opel zafira
mitsubishi grandis
citroen c4 grande picasso
citroen berlingo
volvo v50
DÍZEL! Alig esznek!
2011. okt. 8. 13:32
6/22 anonim válasza:
Skoda Octavia 1.9 TDI. Minden olcsó hozzá, ha normálisan vezeted 5literrel elvan városban is. Országúton kevesebbel beéri, autópályán is max 6 liter. Futott kilométerektől nem kell félni, ha magánszemélytől kifogsz egy karbantartottat, nem lesz gondod vele. A csomagtartója brutális méretű, jól pakolható. Kicsit alkudva 1Millióért már találhatsz jót.
2011. okt. 8. 15:05
7/22 anonim válasza:
Dízelt kell venni mert alig eszik.De sokszor hallottam ezt a baráti körömben. Csakhogy a dizel használtan zsákbamacska. Jóval több hibalehetőség van benne mint egy benzinesben. Plusz drágábban is veszed meg mint benzines társait. 100-on spórolsz 1-2 litert , de ha valami lerohad benne akkor rámegy amit megspóroltál vele,vagy jóval több is. Persze nem baj mert utána megint spórolsz.... Ahogy mondani szokták az ember a spórolásért bármekkora összeget képes kifizetni.
Na persze ez nem azt jelenti hogy minden dizel sz.r ,de én maradok a benzingőznél. Üdv: egy szerelő
2011. okt. 8. 15:08
8/22 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel,volt vw konszernes dízelem ,100ezer alatt nem állt meg egy szerelőlátogatás,semmit nem spóroltam vele hosszútávon,mert valami mindig elromlott, benzines és gázos kocsijaim jók voltak szikra és üzemanyag legyen és indultak bármikor.
2011. okt. 8. 15:18
9/22 anonim válasza:
Mert egy VW dízelt vettél, amikben jellemzően sokszáz ezer km van! Nekem sosem jelentkezett többletköltség a dízelség miatt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!