Keveset fogyasztó családi autó?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy városba minél kevesebb legyen a fogyasztás(az 5 körüli az szerintem már jó), a teljesítmény nem nagyon érdekel, ami viszont még igen az a hely és a kényelem. Persze az ára még ami lényeg, az maximum legyen 1millió.
Az eddigi kiszemelt egy chevrolet aveo direct/elit, sedan változat, és 1.2es motorral
2011. okt. 7. 23:46
11/22 anonim válasza:
Akkor meg azért mert fócvágeny, vagy csak szimplán user error.
12/22 anonim válasza:
Többet nem is veszek ,csak japán benzinest ,abban még nem csalódtam.Kérdezőnek is azt ajánlom.Benzin-gázos japó kocsi ,pl régebbi Toyota Carina, Honda Accord ,Mitsu Lancer kombi stb.Család belefér ,sose szoktak lerohadni és bőven 1milla alatt vannak
13/22 A kérdező kommentje:
és a hyundai accent-el mi a szitu?
2011. okt. 9. 23:16
14/22 anonim válasza:
Én a skodára szavazok!Nekem golfom van 1.9tdi igaz hogy ez méretben nem a legnagyobb de a fogyasztás nagyon jo,94es gyártásu,én 8éve nyuzom,és még semmi komoly baj nem volt a motorral.
15/22 anonim válasza:
suzuki sx4 lehet szedán is mert nekünk olyan van 1.6-os 110 lóerő városon kívül eszik 6- 6.5 . városba meg ha jól vezet valaki( takarékosan ) akkor 7. 7.5 liter de ez a szedán és annek 512 literes a csomagtartója+ előrehajthadod az ülést és akkor majdnem 1200 liter lesz a csomagtér. a sima sx4- azt hiszem olyan 400 literes csomagtartóval van de ha eőrehajtod az ülését 1 kis pöcökkel még 1-szer előre lehet dönteni és ígyis több mint 1000 literes a csomagtér
16/22 anonim válasza:
az előző vagyok a mi suzukink több mint 3 éves de eddig csak annyi baja volt hogy a kézifék jelzőlámpa gyorsabb kanyrokba felvillant mert nem volt bent elég olaj. de ez csak azért volt mert amikor kicserélték a légszűrőt meg a légkondi pollenszűrőjét akkor az olajt is cserélték benne de keveset töltöttek viszze. ezen felül egyáltalán még 1 rossz mekkenés se volt a motorból.
17/22 anonim válasza:
A 90-es évekbeli adagolósokat vegyük egy lapon ezekkel a mai kihegyezett dieselekkel. Diesel 1,6-os kadettal én is jártam :) A világból kiment,keveset evett,viszont cserébe nem gyorsult. De az a része nem is érdekelt. Ja és izzító gyertyán kívül nem volt vele gond.
18/22 anonim válasza:
akarom mondani ne vegyük egy lapon
19/22 anonim válasza:
A gyari fogyasztasi adatot padon merik, idiota ciklusokkal. Az emberek nagy resze hazudik az. autoja fogyasztasarol. Az auto fogyasztasat pedig jobban meghatarozza a vezetesi stilus es a kornyezet (tolerancia), mint maga a motor. Benzines Hyundai Atos 2001 999 ccm kimert fogyasztas: videk/kulfoldi ut 3 szemely + csomagok 100 km/h max sebesseggel 6-6.1 L/100 km. Varosban 1 szemellyel ha en vezetek 7.1-7.5, ha baratnom 8-8.4. Ujabb autok kevesebbet fogyasztanak, de azt 1 millio alatt nem kapsz.
20/22 dizus válasza:
Octavia 1.4 benzines.Olcsó,nagy és baromi kényelmes.A motorjával nem nagyon lehet buktató!Az 1.9TDI sem jár el 5literrel,csak mondják az emberek.Viszont ha kifogsz egy rosszat,elátkozod a napot is hogy dízelt vettél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!