Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsó és keveset fogyasztó autó?

Majkihesoyam kérdése:

Olcsó és keveset fogyasztó autó?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérésem hogy mondjatok nekem olyan olcsó autót ami nagyon keveset fogyaszt mint pl a kispolszki.

De lehetne kicsivel újabb autó.

2012. szept. 30. 18:20
 1/10 pagan ***** válasza:
dízelben gondolkodj,bcorsa dízel,astra dízel és még lehetne sorolni
2012. szept. 30. 18:33
 2/10 kolica válasza:
50%
vw lupo 3L. Ettöl kevesebbet egy autó se fogyaszt!
2012. szept. 30. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:

A Polski 126 100 kilóméteren simán bávág 7-8 litert!

Nekem Daewoo Tico van, 4-5 literrel kényelmesen eljárhatsz vele. Csak azért említem, hogy Ticot 300ezer forintért olyat kapsz, ami megszólal, míg vw lupot nem tudsz 300ért venni. A régi Swiftek 5-5.5 litert fogyasztanak.

2012. szept. 30. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Épp dél után olvastam egy cikket, hogy egy hibrid Toyota, egy dízel VW és egy régi Suzuki Swift fogyaszásá mérték össze. A Swift megverte a hibrid kocsit. A gyári adat városban 7 liter, autópályán meg 5 liter, ezzel ellentétben városban is 4.5 litert evett. És még a sedan változatnak nagynak mondható csomagtartója van. És az is lényeges hogy 1.3-as Swift volt, nem 1.0-s, szóval én ezt ajánlom.
2012. szept. 30. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt a cikket hol találtad? Én is szeretném elolvasni!
2012. szept. 30. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
itt egy kérdésben. majd megpróbálom megkeresni.
2012. szept. 30. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

BP-n volt 5 liter ami szerintem nem rosz.

2012. szept. 30. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ennyi erővel Ladát is vehetnél mert nem sokkal evett többet mint a kispolszki de erősebb motorral van felszerelve!Nekem Maruti van jó nem a legmodernebb autó de "modernebb" tágasabb a polszkinál olcsó kb 80.000-től már vehetsz és olcsó az alkatrész és a fogyasztása is kedvező!Az enyém 4.5-5 litert fogyaszt 100 on!Bár ennyi információból nem tudok mást mondani mert pl ha lenne ár akkor tudnék egy pár autó márkát felsorolni ami jó!
2012. szept. 30. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Udv. Mindenkinek! A leheto legolcsobb, legkevesebb km-t futott, viszonylag modern, dinamikus menettuljdonsagokkal rendelkezo, es tartos auto a Skoda Felicia 1.9 diesel. 90 km/h nal 4.5 liter gazolajat fogyaszt, es 500000 km-t garantaltan kibir a motorja, es 200 ezer korul mar lehet venni ilyet.
2017. ápr. 5. 08:31
 10/10 anonim ***** válasza:

olcsó is legyen és keveset is egyen akkor csak a Swift!

1.0 3 henger 4-5 liter közötti adatokat produkálok vele, 30-30km távra bejárásra használom. Teletankolok minden hónapba amikor kell, és igy a kilométer alapján írom a fogyasztásokat, 99% országút alapján 80-90 km/h lassú kigyorsításokkal tartva 4,5 liternél nem eszik többet. Ha néha belenyal a km óra a 100 km/h ba akkor 4,75 ha végig 100 al mennél akkor 5 egész körül alakul.

amikor nálam viszonylag sokat evett az volt amikor 110-120 körül is mentem vele, akkor alakult 5,8 liter/ 100 km körül a fogyasztásom. Ezek nyári értékek a téli országúton picivel több talán a fűtés miatt, de mivel meleg már a motor és tartósan egyenletes terhelést kap így a téli országúti fogyasztás sem alakul másképp. Városi adatot nem tudok, ott kevésbé használom, de amikor volt több városi kilométerem akkor is 5 egész valamennyire jöttem ki. Persze ember függő, vannak a lelketlen emberek akik kínozzák bőgetik szegényt azoknál persze ha többet eszik. Alapból városban is elmegy 2000-3500 fordulat közt. Felesleges pörgetni. Dombon felfelé lendület, kell vagy a domb előtt vissza 4 be.

2018. jún. 9. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!