Milyen keveset fogyasztó benzines autók vannak ezekkel a feltételekkel (lent)?
ma 13:49
Abszolút nem értek egyet azzal a sokak által írt felfogással, hogy rövid távra nem jó a diesel. Nekem B vectrám van 1.7 td Isuzu motorral, 1.3 tonna, nagy kasztni, és télen 6.7-nél többet még nem evett meg százon. Ha veszel egy F astrát Japán Isuzu diesel blokkal, szerintem városba télen is kijössz 6 literből. A diesel pont hogy városban fogyaszt jelentősen kevesebbet, mint a benzines. Hosszú utaknál már elenyészőbbek a különbségek a kétféle motor között. Lehet, hogy a dieselt drágább javítani, de olvass utána az oplebe szerelt Isuzu dieseleknek. Legendásan megbízhatóak.
Egyéb ként nekem egy dízel Toyota carinám van 2.0 szívó városon kívűl 4.5-5 litert fogyaszt városban 6 -ot télen hetet városban mert rövidtávon megy a a szivató nincs ideje bemelegedni a motornak.De a szivató télen a benzineseknél is ugyan úgy megy.
Alkatrész árakban szerintem tökmindegy mert minden autót javítani kell nekem volt benzines kocsim is de az alkatrészek ennél is annál is pénzbe kerűlt DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!