Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen keveset fogyasztó...

Milyen keveset fogyasztó benzines autók vannak ezekkel a feltételekkel (lent)?

Figyelt kérdés
1000-1200 kg közötti súly, 100 lóerő körül, max. 1 millió forint értékben.
2013. jan. 29. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 13:49

Abszolút nem értek egyet azzal a sokak által írt felfogással, hogy rövid távra nem jó a diesel. Nekem B vectrám van 1.7 td Isuzu motorral, 1.3 tonna, nagy kasztni, és télen 6.7-nél többet még nem evett meg százon. Ha veszel egy F astrát Japán Isuzu diesel blokkal, szerintem városba télen is kijössz 6 literből. A diesel pont hogy városban fogyaszt jelentősen kevesebbet, mint a benzines. Hosszú utaknál már elenyészőbbek a különbségek a kétféle motor között. Lehet, hogy a dieselt drágább javítani, de olvass utána az oplebe szerelt Isuzu dieseleknek. Legendásan megbízhatóak.

2013. jan. 29. 13:59
 12/16 A kérdező kommentje:
nem a fogyasztására értettem, hogy "nem jó" rövid távra, hanem nem arra lett kitalálva.
2013. jan. 29. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
mostanában minden márkáju kocsi ára leeset nem csak a suzukié
2013. jan. 29. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
13%

Egyéb ként nekem egy dízel Toyota carinám van 2.0 szívó városon kívűl 4.5-5 litert fogyaszt városban 6 -ot télen hetet városban mert rövidtávon megy a a szivató nincs ideje bemelegedni a motornak.De a szivató télen a benzineseknél is ugyan úgy megy.

Alkatrész árakban szerintem tökmindegy mert minden autót javítani kell nekem volt benzines kocsim is de az alkatrészek ennél is annál is pénzbe kerűlt DDDD

2013. jan. 29. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
ez lemaradt már a mostani kocsiknál mindegy nincs az mint a régi dízel merciknél pl hogy nem szeretik a rövidtávokat mert nincs ideje bejáródni nekem sincs semmi gond a carinámmal rövidtávon se de nem akarlak rábeszélni semmire csak véleményeket és ötleteket írtam remélem segíttetem neked ezzel amúgy én is sx4 akartam voln venni csak dízelest akkor még nagyon drágák voltak legalábis nekem nemvolt rá pénzem.Az eggyik ismerósömnek 1.5 benzines van nemrég vette neki nagyin bevált azt mondja.
2013. jan. 29. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
41%
ja bocs nagyon bevált(nem pedig nagyin eléggé fura letviln ha nagyin tesztelte volna DDDD)
2013. jan. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!