Milyen autót vegyek, ha csak kétmillióm van rá? Max öt éves korig, öt ember férjen el benne, és az ötajtósak tetszenek.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 19:39
3/24 anonim válasza:
csak 2 millió? ch... hol élsz te? minimum 10 millió kell és egy BMW alá nem szabad adni!
4/24 A kérdező kommentje:
A Mondeok pont sedanok. Tíz millióm nincs most autóra, azért is írtam hogy max kettőig.
2014. ápr. 10. 20:05
5/24 anonim válasza:
FORD C-MAX 1.6 TDCi KIA CARENS 2.0 CRDi CITROEN XSARA PICASSO 1.6 HDi OPEL ASTRA H Caravan 1.7 CDTI
6/24 anonim válasza:
pedig a mondeóból van 5 ajtós is és 2 millióért én is azt mondanám, vagy talán te kombira gondoltál? Jó lenne tisztázni a dolgokat
7/24 anonim válasza:
előttem írták a kia ceed sw-t, és a hyundai i30 sw-t
Pl Xsara picasso. jóval kettő alatt megvagy belőle, tágas, nagy , kényelmes, és mert francia, nem kell félni tőle. hajtom egy ideje.
8/24 A kérdező kommentje:
Sajnos a picasso nem tetszik.
2014. ápr. 10. 23:12
10/24 anonim válasza:
5 embernek gondolom cuccai is van, ahhoz meg szedán kellene nem ferdehátú....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!