Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mai napon vizsgáztam ami nem...

Zsoltikaa71 kérdése:

Mai napon vizsgáztam ami nem volt 5 percnél hosszabb egy stop tábla miatt. Tudom álló mozdulatlan kerekre kell érkezni e táblánál na, de ha semmi nem autó nem látható és minimálisan csorgok az már bukás?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 18:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igen ez nem vita, csak hallottam meg olvastam ezt azt, hogy valakit pl:azért nem buktatták meg hogy a mozgáskorlátozott parkolóba parkolt az ilyenekre mi a válasz?
2014. ápr. 8. 05:34
 22/26 Dörmögő ***** válasza:
90%

05:34

Gondolom a parkolási feladat alkalmával álltak be a mozgássérült helyre. És az csak megállásnak minősül, nem pedig várakozásnak. És a mozgássérült helyen meg lehet állni ha a sofőr az autónál marad.

A stoptábláról meg annyit hogyha vizsgán sem vagy képes megállni akkor jobb is hogy megbuktattak. És hidd el hogy a többség még a vizsga után is megáll a stoptáblánál.

2014. ápr. 8. 08:35
 23/26 A kérdező kommentje:
Akkor sem lehet olyan helyre ilyen feladatot vegre hajtani. A modoron meg lehetne javítani. Igen jól tették lett belőle tanulság. Arcocskadbol meg faragni kene..
2014. ápr. 8. 09:41
 24/26 Dörmögő ***** válasza:
81%

Nem hiszem hogy az én arcommal lenne baj. Úgy gondolom hogy te vered a nyálad mert szerinted olyanért buktattak meg amit mások állításod szerint nem tartanak be a hétköznapi közlekedésnél. Ennyi erővel ne ellenőrizd az összes lámpát elindulás előtt, mert azt valóban nem ellenőrzi a vezetők 99.9%-a. Legalább megspórolod azt az 5 perces vezetést is a vizsgából. Most a stoptábla figyelmen kívül hagyása egy pótvizsgába került, később meg simán 20000-30000 forintba fog kerülni.

Az meg hogy parkolási feladat bemutatása nem hajtható végre vizsga közben a mozgássérült parkolóban egyedül csak tőled hallottam idáig.

Nem tudom hogy te milyen környéken laksz, de mifelénk megállnak szinte mindig a stoptáblánál (persze mindig vannak errefelé is olyanok akik úgy gondolják hogy nekik nem kell), sőt akár hiszed akár nem még a zebránál is megáll a nagy többség ha ott egy gyalogos.

Az hogy magadra vetted az előző válaszom az nem az én hibám. Nem kellett volna a személyed elleni támadásnak venned, mert nem volt az. Csak arra utaltam hogy ha valaki a vizsgán sem képes megállni egy stoptáblánál akkor nem kell hozzá sok ész hogy kikövetkeztessük hogy hogyan fog közlekedni ha majd egyszer meglesz a jogsija.

2014. ápr. 8. 09:55
 25/26 anonim ***** válasza:
így van. ha másnak lehet nekem mér nem?
2014. ápr. 8. 11:25
 26/26 anonim ***** válasza:
A rendőr is 60 pénzre büntet ezért, majd neki is ezt mondod? Szokd meg, a szabályokat betartjuk ha valaki 30 centire tőled, árgus szemekkel figyeli hogy mikor hibázol...
2014. ápr. 8. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!