Ha hamis "A1" motor jogositvannyal kozlekedek mennyi az eselye annak hogy lebukjak?
Hááát. Ha van B jogsid, akkor elméletben belefér. Elméletben. Papíron úgy van kitalálva, hogy "akár egy délután alatt megcsinálhatod". Csak ez az, ami nem fog összejönni. Addig nem tudsz vizsgára jelentkezni, amíg nem vagy beiratkozva. Viszont olyan borzasztó sokára adnak időpontot.. Ez az "egy délutános jogsi" nekem anno 2,5 hónap volt.. nem vezettem egy perccel se többet, mint a kötelező minimum, csak így volt időpont.
Miért nem csinálod meg Angliában a jogsit?
Vagy ha nincs idő, akkor még mindig jobb szerintem az, hogy hagyod az egészet a fenébe. Jogsi nélkül is nyugodtabban ülnék motoron, mint hamis papírral. Ezzel persze nem a jogosítvány nélküli vezetésre buzdítalak, hanem a súlyát próbálom érzékeltetni. Ha nincs időd, akkor sajnos marad a tömegközlekedés.
Hidd el, nem akarod megütni a bokádat. Egy ilyennel viszont nagyon meg tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!