Mai napon vizsgáztam ami nem volt 5 percnél hosszabb egy stop tábla miatt. Tudom álló mozdulatlan kerekre kell érkezni e táblánál na, de ha semmi nem autó nem látható és minimálisan csorgok az már bukás?
vizsga az vizsga....
apám több mint 30 éve szerezte jogsiját, de mai napig megáll a STOP-nál... mert emiatt bukott meg 1x :D
Ez bukta...
De 1 órát kell kibírnod csak, utána nem kell megállni
Hát ja nem baj ebből tanultam és remélem bízom, hogy sikerülni fog.
Tudom a tábla jelentését ha jön autó ha nem álló kerék és mégis...:/
3 - 4 éve van jogsim../Ez persze nem sok/
Tapasztalat: Ha még csak olyan emberekkel lennénk tele akik nem állnak meg koppra a STOP táblánál...hajaj de boldog lennék :)
Én sem állok meg mindig.. minek? Felmérem a terepet és ha úgy ítélem meg akkor megállok ha nem akkor meg nem. /Van, h az elsőbségadás kötelező táblánál is nullára fékezem az autót mert nem lehet belátni a kereszteződést, szóval nem táblafüggő../
Ettől függetlenül vizsgán be kell tartani.. persze csak ha akarsz róla papírt..:)
Az utolsónak igaza van. Mindenki azzal jön, hogy a többiek így a többiek úgy. Aztán meg lehet nézni milyen a magyar közlekedés....
Vizsgán meg tényleg butaság volt nem megállni a stop táblánál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!