Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mai napon vizsgáztam ami nem...

Zsoltikaa71 kérdése:

Mai napon vizsgáztam ami nem volt 5 percnél hosszabb egy stop tábla miatt. Tudom álló mozdulatlan kerekre kell érkezni e táblánál na, de ha semmi nem autó nem látható és minimálisan csorgok az már bukás?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 18:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nem, csak reagáltam arra, amit írtál, hogy milyen gizdák tudnak lenni a kezdők
2014. ápr. 7. 18:53
 12/26 anonim ***** válasza:

vizsga az vizsga....

apám több mint 30 éve szerezte jogsiját, de mai napig megáll a STOP-nál... mert emiatt bukott meg 1x :D

2014. ápr. 7. 18:59
 13/26 A kérdező kommentje:
Rendben. Csak mert ahol én élek ezt tapasztalom, de gondolom ez mindenfele így van.
2014. ápr. 7. 19:12
 14/26 Beviz Elek ***** válasza:
0%

Ez bukta...

De 1 órát kell kibírnod csak, utána nem kell megállni

2014. ápr. 7. 19:16
 15/26 A kérdező kommentje:

Hát ja nem baj ebből tanultam és remélem bízom, hogy sikerülni fog.

Tudom a tábla jelentését ha jön autó ha nem álló kerék és mégis...:/

2014. ápr. 7. 19:45
 16/26 anonim ***** válasza:

3 - 4 éve van jogsim../Ez persze nem sok/

Tapasztalat: Ha még csak olyan emberekkel lennénk tele akik nem állnak meg koppra a STOP táblánál...hajaj de boldog lennék :)

Én sem állok meg mindig.. minek? Felmérem a terepet és ha úgy ítélem meg akkor megállok ha nem akkor meg nem. /Van, h az elsőbségadás kötelező táblánál is nullára fékezem az autót mert nem lehet belátni a kereszteződést, szóval nem táblafüggő../

Ettől függetlenül vizsgán be kell tartani.. persze csak ha akarsz róla papírt..:)

2014. ápr. 7. 19:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Erről van szó. Igaz, hogy nem álltam meg de autó közelbe nem volt még arra se tudta volna fogni hogy ezt látták többen is ezért nem na mindegy ez már elmúlt...
2014. ápr. 7. 19:59
 18/26 anonim ***** válasza:
63%
a stopná meg kö ányi azér stop.
2014. ápr. 7. 20:17
 19/26 anonim ***** válasza:
ne az érdekeljen mások hogyan mennek meg hogy szabálytalankodnak, te közlekedj szabályosan, legalább 1el több normális ember lesz az utakon.
2014. ápr. 7. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van. Mindenki azzal jön, hogy a többiek így a többiek úgy. Aztán meg lehet nézni milyen a magyar közlekedés....

Vizsgán meg tényleg butaság volt nem megállni a stop táblánál :D

2014. ápr. 8. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.