Forgalmi vizsgán 4x megbukni!?
Elnézőbbek?Attól függ,hogy milyen ing van rajtuk?Én egyszer buktam másodjára átmentem.De szerintem csak szánalomból mivel volt egy rész amin meghúzhatott volna.Nevezetesen a legegyszerűbb parkolásnál a párhuzamos előrét kúrtam el.Nem 40 cm-re álltam vagy mi,aztán ő szólt,hogy kezdjem újra.
Sok esetben indokolatlanul kaptam a hibavonalat.De mindegy is.
Szerintem már meg lesz neked,főleg ha az oktatód is mondja,hogy ügyes vagy!Ne parázz rá.Szerintem a vizsga előtt ülj le és gondolj át mindent részletesen,a hibáidat elemezd,hogy hogyan is kellene.Én amikor mentem vizsgázni úgy keltem fel,hogy én leszek itt a Fernando Alonso így nyugodtabb is voltam.:)
Lehet rá számítani,hogy két vizsgabiztos lesz.De ez se 100%.Az oktatód majd elmondja.Azért ne add fel ha nem sikerülne,jó tudom,sz.ar érzés lesz lefeküdni de attól még holnap nap lesz.
Inkább ez az ember adja fel a vezetést,ne te!
http://www.youtube.com/watch?v=MTcC3RjYGxI
Jó légy!
Nekem is most lesz az 5..
Kettőnél olyan pszihopatát kaptam ki (uggyanaz az ember), hogy egyszerűen nem tudtam koncentrálni. Befeszültem és végem volt. A kettő közül egyik sem tartott 10 percnél tovább... A másik kettőnél meg egyszerűen elbambultam.
Mostjön az 5. nekem is.
Valóban 2 vizsgabiztos lesz, ezt mondta az oktatóm is.
Nem hinném, hogy elnézőbbek lesznek, csupán azért vannak ketten, hogy ilyen esetben ne 1 ember döntsön.
Mert 5 sikertelen vizsga után el kell menni PAV-ra. (Pest). Ha ott az sikerül, akkor utána annyiszor mehet az ember vizsgázni, ahányszor akar. Vagyis amíg sikerül.
De azt azért nem szeretném megélni.
Sok sikert hozzá ! ;)
2. Akkor majd en leszek Kimi R. :) leglaabbis arra gondolok majd, ez tetszik..
3. en sem szeretnek pav-ra menni... :/
igazabol mar elment a kedvem az egesztol, mert mmindenhol ezzel piszkalnak es kapom a megjegyzeseket, suliban mindennap -.- kinevetnek stb.. :/ ost hiaba magyarazok h de ezert meg azert, meg ez eg az volt, ravagjak h bena vagy,add fel stb :/
oktatom mondta,hogy 5.nel mar apro hibakert nem buktatnak csak toljak at az embereket,viszont ugye piros lampan athajtas ilyen nagyobb dolgok csak a bukta..
ez a f1 pilotanak "kepzelem" dolog bejott ma :) jol vezettem,elveztem a vezetest!!! de azt nem tudom meg h parkolasnal hogy alkalmazzam!!? :)
Na az jó kérdés!:)Háát,ne úgy amit küldtem arról a nőről.Mert az valami Csernobili szökevény lehet.Nem tudom,hogy mennyit kéne innom ahhoz,hogy úgy parkoljak.:D
De menni fog az neked,majd írd meg,hogy hogy sikerült a vizsgád!Szurkolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!