Mennyire gáz megbukni elsőre a forgalmi vizsgán? B kategória.
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 08:27
2/7 anonim válasza:
Én sem, de elvileg a többséget meghúzzák. Egyébként meg én nagyon gáznak éreztem volna. Bár én a vizsga közben azt hittem, hogy megbuktam és utána teljesen nyugodtan vezettem..lehet ezért is lett meg a végén :)
3/7 anonim válasza:
Egyátalán nem gáz,ahhoz hogy elsőre meglegyen elég nagy szerencse is kell! :)
4/7 Kuko válasza:
Én 2010-ben vizsgáztam "B"ből megbuktam én a stressz-re fogtam :) aztán másodjára sikerült.. Tavaly vizsgáztam "C"ből az már nehezebb kreszből is 3 fajta van és ott meg elsőre átmentem. Az a lényeg tanuld be az a b*zi kis kék ikonos programot meg aludj sokat.. És a többi már menni fog meg ne stresszelj mint ha otthon csinálnád... Jó tudom könnyű mondani, de ha isten is úgy adja még én is megyek kétszer egyszer nagy motor még egyszer meg "E" Az a lényeg nyugi !!!
5/7 anonim válasza:
Sokan megbuknak, szóval nem gáz. Az a gáz aki már harmadjára sem bírja megcsinálni...
6/7 anonim válasza:
én anno 2x buktam. tudom, marha nagy szégyen, de így még semmilyen vizsgán nem paráztam soha, pedig volt már pár srosdöntő megmérettetés az életemben. olyan iszonyat stressz volt rajtam, h remegett a lábam, alig bírtam tartani a kuplungot. a VB is nyugtatgatott, h nem emberölésre megyünk, látta rajtam az idegbajt.
a harmadikra készültem, és Szt. István 2db arcképét is magammal vittem.
azóta vezetek, teljes lelki nyugalommal és magabiztossággal.
az oktatóm amúgy mondta, h vannak a kenhető és nem kenhető VB-k. a pénzes, az a jó tanulót is buktatja, keres benne hibát, mert ugye nem nézne ki jól ha aznap mindenki átmenne. a normális ugyan nem fogad el pénzt, de szigorú.
7/7 anonim válasza:
nekem egy barátnőm ötödjére ment át :DD ő meg persze a világot szidta mindegyiknél.. de mindegy, én nem gáznak tartom, inkább költségesnek.. ezért hajtok arra iszonyúan, hogy elsőre meglegyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!