Szerintetek gáz így megbukni forgalmi vizsgán?
Nem gáz. Amíg nem megy profin, addig kellene gyakorolni. Jó volna, ha több lenne a kötelező óraszám, és nem ilyen hamar küldenék vizsgázni a tanulókat. Nem gáz megbukni, csak rossz, hogy sokat kell fizetni érte. Azt a pénzt inkább, plussz órákra kellene költeni...
A gáz az, amikor valaki szerencsésen átmegy elsőre (vagy lefizetés útján átengedik), rutinja ugyanúgy nulla, és ezután azt hiszi, hgoy már hú de tud vezetni, aztán balesetet okoz...
A forgalmi vizsga az nem olyan, mint egy matekérettségi, hogy mindegy megy-e tökéletesen, csak átengedjenek.. Nem! Kimész a forgalomba, és életekkel játszol! Nem csak a sajátodéval, máséval is.... EZ a gáz...
engem 3x buktattak.
nem mondom, h kis fos hibák miatt, de minden egyes alkalommal felért egy tragédiával.
az elsőnél a jobbkezet és gyalogost csesztem el, a másodiknál a jobbkezet, és hogy -20 fokos télben nem néztem be a bringaútra.
a harmadik fájt a legjobban: az utolsó lámpánál átmentem a sárgán... ezt éreztem a legigazságtalanabbnak, mert az egész vizsga nagyon jól ment, kisebb hibáim voltak, de egyik sem bukó.
sajnos itt leginkább a pénzre mennek, és ha majd kimész az útra a kis friss jogsiddal, és látod, h mennyi ember vezet olyan szabálytalanul, ahogy csak lehet, akkor elszörnyedsz, h ezek meg hogy a pék deres faxába kaptak erről papírt?!
a negyediknél meguntam a szopatást, vittem lóvét, természetesen meglett. nem érzem azt, h vettem a jogsit, a 3. is meglett volna, ha nem megyek át a sárgán. de azért lássuk be, sok régi vezető is átmegy rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!