Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz így megbukni...

Szerintetek gáz így megbukni forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Az első forgalmi vizsgám volt ma és megbuktam, már a legelején. Egy y megfordulást kellett volna megcsinálnom, hozzá is láttam csak nem vettem észre az úton a záróvonalat :S Annyira rosszul érzem magam emiatt, mert a vizsga leges legelején történt, alig vezettem pár percet :S Jó tudom sok embernek nem sikerül elsőre, de én mégis rettenetesen érzem magam, hogy már a vizsga első perceiben megbuktam :/
2012. aug. 28. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
látom nem érted. ott van 10 méterrel a lámpa előtt, és megy 40 el, nem fog tudni megállni
2012. aug. 29. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hol veszed te az órákat? (aki 3ezret fizet érte...) sokkal igazságtalanabb az hogy sok helyen 1óra az 45 perc... Na mindegy. Én Holnapután megyek forgalmira. Ma hozzáértem parkoláskor a padkához. Azt mondják ez rögtön bukta. Én azt mondom elmehetnek a pycsába, mennyi ember átmegy nagyobb hibákkal, (fizetve) ezek balesetet okoznak, aki meg 100/1 lepadkázza a parkolást (érintőlegesen) azt meghúzzák. Na mindegy ...
2012. szept. 12. 21:26
 13/16 anonim válasza:
100%

Én tegnap vizsgáztam rutinból! A "vizsgára valo felkiszétésnél" kb 22 orát vezetttem napi 4 órával 120-140 kilométereket naponta, közelébe nem mentem a vizsgautvonalnak. Minden remekül ment. Érkeztem vizsgázni utolsoként futottam neki ami késöbbiekben mitn kdierült (4 vizsgázobol4 nem mehet át mert a vizsga biztos látja kárát!) Igy neki keztem, balra jobra sotppvonal lakoterület 30 jobbra kanyarodá elötte zebra, illedelmesen megáltam átengettem 1 babakocsi hölgyet, a másik odlarol 2 fiatal srácot de meleetük át egy feltüöen részeg ember... Mondanom sem kell biztonságosabb lett volna ha ott helyben leül és kijozanodik, mint sem hogy a zebra sarkánál kolbászoljon aszt se tudva hányadikán van elseje.. Igy elment a 2 srác utánnuk a babahocsis mügöttük áthalattam kényelmesen.. A vizsga biztos hátulrol annyit füzött hozzá "A többi gyalogos nem volt szimpatikus? ,itt áljon meg kérem.. " ennyi volt a vizsgám.. 2 hét mulva ujra probálkozhatok.. azért ... mert nem engedtem át ill nem vártam meg a gyalogost.. hozzáteszem mügüttem gyült a sor mig nem haladtam át.. lefogadom ha megvárom mig át csámborog négykézláb.. az lett volna a reagálása " Hogy kell becsatalkozni 1 közlekedésbe? iránylezssel körültekintöen, akkor miért akadályozza a forgalmat ok nélkül?" Ez M.O!!

üdv: Jhon Doe

2013. márc. 29. 01:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem szerencsém volt, csináltam pár bakit vizsgán, de nagyon jófej volt a vizsgabiztos, az oktató meg a szomszédom, szal nem volt probléma.
2013. márc. 29. 13:11
 15/16 anonim válasza:
100%
Ha sárga a lámpa és féktávolságon belül vagy még simán átmehetsz rajta, csak késlekedés nélkül mert valószínű hogy pár 1-2 másodperc múlva piros lesz. Ha piroson mész át, akkor buksz meg. Ha sárgán mész át szabályosan, akkor nem buktatnak meg.
2015. júl. 2. 20:33
 16/16 Noname95 válasza:
100%

Én ma vizsgáztam és megbuktam már a 4 feladatból 3at megcsináltam (jól ment) aztán kereszteződés jobbra kanyarodás ott az elsőbbség adást kötelező tábla meg előttem zabra szétnézek balra jobbra nem jön gyalogos kinézek balra balról nem jönnek az autósok mert piros van nekik állnak a lámpánál kifordulok erre lebasz a vb, hogy mégis miért nem néztem ki balra felháborító

köpni nyelni nem tudtam itt véget ért a vizsgám..

Azt mondta, hogy amúgy nagyon jól vezetek szépen kezelem a járművet de a körültekintésemmel nincs megelégedve o_O... na mind1

majd legközelebb úgy tekergetem a fejem, hogy beleszédül

2015. dec. 14. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!