Szerintetek gáz így megbukni forgalmi vizsgán?
Én tegnap vizsgáztam rutinból! A "vizsgára valo felkiszétésnél" kb 22 orát vezetttem napi 4 órával 120-140 kilométereket naponta, közelébe nem mentem a vizsgautvonalnak. Minden remekül ment. Érkeztem vizsgázni utolsoként futottam neki ami késöbbiekben mitn kdierült (4 vizsgázobol4 nem mehet át mert a vizsga biztos látja kárát!) Igy neki keztem, balra jobra sotppvonal lakoterület 30 jobbra kanyarodá elötte zebra, illedelmesen megáltam átengettem 1 babakocsi hölgyet, a másik odlarol 2 fiatal srácot de meleetük át egy feltüöen részeg ember... Mondanom sem kell biztonságosabb lett volna ha ott helyben leül és kijozanodik, mint sem hogy a zebra sarkánál kolbászoljon aszt se tudva hányadikán van elseje.. Igy elment a 2 srác utánnuk a babahocsis mügöttük áthalattam kényelmesen.. A vizsga biztos hátulrol annyit füzött hozzá "A többi gyalogos nem volt szimpatikus? ,itt áljon meg kérem.. " ennyi volt a vizsgám.. 2 hét mulva ujra probálkozhatok.. azért ... mert nem engedtem át ill nem vártam meg a gyalogost.. hozzáteszem mügüttem gyült a sor mig nem haladtam át.. lefogadom ha megvárom mig át csámborog négykézláb.. az lett volna a reagálása " Hogy kell becsatalkozni 1 közlekedésbe? iránylezssel körültekintöen, akkor miért akadályozza a forgalmat ok nélkül?" Ez M.O!!
üdv: Jhon Doe
Én ma vizsgáztam és megbuktam már a 4 feladatból 3at megcsináltam (jól ment) aztán kereszteződés jobbra kanyarodás ott az elsőbbség adást kötelező tábla meg előttem zabra szétnézek balra jobbra nem jön gyalogos kinézek balra balról nem jönnek az autósok mert piros van nekik állnak a lámpánál kifordulok erre lebasz a vb, hogy mégis miért nem néztem ki balra felháborító
köpni nyelni nem tudtam itt véget ért a vizsgám..
Azt mondta, hogy amúgy nagyon jól vezetek szépen kezelem a járművet de a körültekintésemmel nincs megelégedve o_O... na mind1
majd legközelebb úgy tekergetem a fejem, hogy beleszédül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!