Ti mit vennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Ausztriában dolgozok Bécsen. Sikerült az évek alatt félre tenni egy csinos kis összeget.Ennek az összegnek egy részéből autót szeretnék venni egy autót.Lehetőleg dízelt ugyanis Nagykátán lakok és 2 havonta járok haza,autóval jóval könnyebb lenne a haza járás.
Úgy 2.5 maximum 3 milliót szánnák az autó vétel árának.
Audi A6,VW Passat,Volvo S80 ,Mazda6,Toyota Avensis és a Honda Accord a kiszemelt típusok.
Mindegyik nagyon tetszik és megköszönném ha írnátok tapasztalatokat véleményeket,vagy bármit amit tudtok valamelyik fentebb említett autó típusokról.
A válaszokat előre is köszönöm.
2014. ápr. 5. 21:27
11/15 anonim válasza:
Volvo s80-v70.Szép kocsi,nem túl hivalkodó,prémium kategória és megbizható.Én v70-est venném mert hát pakolni is lehet bele.De ha sedant akarsz akkor azt vegyél.2.0 deselest.
12/15 anonim válasza:
Passatot vegyél nem fogod megbànni! Nekem a mostani a harmadik. Sok màs autóm volt màr de az utobbi 8 év alatt passatos lettem és màr az is maradok! Probàlj ki egyet és ahhoz hasonlítsd a többit! Audit nem éri meg megvenni csak a neve miatt ér többeg de ugyanugy Vw!
13/15 anonim válasza:
Ne halgass arra aki a Pssatot mondja! Vegyél Avensist, nem fogod megbánni! ;)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tippeket!
Meglett az autó egy 2008-as 2.2 dízel avensis 177 pacival manuális 6 fokozatú sebváltóval.
2014. ápr. 26. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!