Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit vennétek a helyemben?

Ti mit vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Ausztriában dolgozok Bécsen. Sikerült az évek alatt félre tenni egy csinos kis összeget.Ennek az összegnek egy részéből autót szeretnék venni egy autót.Lehetőleg dízelt ugyanis Nagykátán lakok és 2 havonta járok haza,autóval jóval könnyebb lenne a haza járás.

Úgy 2.5 maximum 3 milliót szánnák az autó vétel árának.

Audi A6,VW Passat,Volvo S80 ,Mazda6,Toyota Avensis és a Honda Accord a kiszemelt típusok.

Mindegyik nagyon tetszik és megköszönném ha írnátok tapasztalatokat véleményeket,vagy bármit amit tudtok valamelyik fentebb említett autó típusokról.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. ápr. 5. 21:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
mazda 6, toyota avensis elnyűhetetlen, ha gondoskodó kezek közül veszed és vigyáztak a kocsira.
2014. ápr. 5. 21:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Három miskából már egész tuti Volvo S60-at lehetne venni.
2014. ápr. 5. 22:30
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Ezekből a Toyota vagy a Mazda, karbantartod akkor semmi gond nem lesz velük ez biztos.
2014. ápr. 6. 03:10
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

És amúgy hogyan használnád az autót? Mert csak azért dízelt venni, hogy 2 havonta megtegyél 2x300 km-t nem feltétlenül éri meg, ha amúgy a városba 2 km-eket közlekednél vele...

A márkához nem szólnék hozzá, mert úgyis mindenkinek van véleménye. 2 jó tanács. Olyan autót vegyél, amit:

- fenn tudsz tartani a jövőben (akár szervíz, akár adók tekintetében)

- ami karban volt tartva, biztos forrásból van

Minden modern autó elég megbízható, ha nem a csirkeólból tolták elő.

2014. ápr. 6. 10:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Audi A6, nekem az van, nem adnám semmiért.
2014. ápr. 6. 10:27
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzá szólásokat.

Dízelt veszek ennyit már eldöntöttem.Mivel az öcsémmel és két ismerősömmel vagyok kint így még az üzemanyag költség is megoszlik.Szóval ha lesz kocsi lehet hogy 2 hónapnál sűrűbben fogunk hazajárni.

Mindenféle képen ilyen nagyobb kasztnijú autóra van szükségem.

2014. ápr. 6. 12:07
 7/15 anonim válasza:
0%
Az én tapasztalatom az, hogy német márka legyen
2014. ápr. 7. 17:53
 8/15 A kérdező kommentje:

Utolsó

Miért pont német?

2014. ápr. 7. 22:53
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanazért amiért rengeteg más kérdéshez is beírta, hogy csak német... mert német autó fan, észérv nincs benne.
2014. ápr. 8. 00:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Skoda Superb vált be.
2014. ápr. 8. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!