Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vennétek az...

Milyen motort vennétek az alábbi szempontok alapján?

Figyelt kérdés

Min. 600 cm3, sor 4-es blokk, naked, túra/sport túra kialakítás, megbízhatóság, "alacsony" fenntartási költségek, 6-7 literes fogyasztás max. Csak japán gyártmány.

186 cm és 85 kg vagyok.

2014. márc. 31. 22:19
 1/10 A kérdező kommentje:
Amit kifelejtettem, de lényeges: 500.000 Ft körül..
2014. márc. 31. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:

500-ért nem nagyon kapni értelmeset, főleg hogy az átírás is a költségeben lenne.

Javaslom rakjál hozzá 100-200-at még, és egész jókat kilehet fogni, Honda hornet, Suzuki sv650,

2014. márc. 31. 23:20
 3/10 anonim ***** válasza:
én is gyűjtenék még egy kicsit, és vennék egy yahama r6-ot :)
2014. ápr. 1. 00:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Az a probléma hogy nem tudom hogy elég lenne-e ennyi pénz-rá de én mondok egy párat:

sport túra honda cbr600f3 vagy f4

kawasaki zzr 600

naked:suzuki bandit 600

suzuki sv 650s vagy n

honda cb600 hornet

hyosung gt650

ami eszembe jutott az ennyi

2014. ápr. 1. 07:38
 5/10 A kérdező kommentje:

A 600-asok hamar megunhatóak, nem? Igen forgatni kell őket, h menjenek, kevés a nyomaték.

A Banditokkal szemeztem, volt is egy még 2009-ben, egészen jó motor, kicsit "fapad" ugyan, de ok.

2014. ápr. 1. 08:42
 6/10 anonim ***** válasza:

"A 600-asok hamar megunhatóak, nem? Igen forgatni kell őket, h menjenek, kevés a nyomaték"

Mit jelent, az hogy megunni egy motort? A kisebbik motorom egy régi simson és mai napig nem untam meg...A nagyobbik, csak a rend kedvéért egy ezres sportmotor.

Sokáig volt 600-as motorom, de nem igazán alkalmaznám arra sem az unalmas jelzőt ( K1-es GSXR ). Pörgősebb volt ugyan a jelenlegi motoromnál, de közúton lehetetlen volt kimotorozni és tudásom sem ért fel hozzá versenypályán sem. Nem tudom neked milyen nyomaték igényeid vannak, de 600 köbcenti azért már több mint elég ahhoz, ami egy normális közlekedéshez szükséges.

Visszatérve a jelenlegi gépemhez: erősebb és nyomatékosabb, de ezzel sem vagyok sokkal gyorsabb ( pályán 3 másodperc eddig a különbség, ez nyilván azt mutatja, hogy én nem tudok motorozni ), szerpentinen pedig kell váltogatnom annyit. Ha racionálisan végiggondolom akkor nem volt értelme nagyobb gépre váltanom. Azért tettem meg, mert kíváncsi voltam, tetszett a gép és volt rá lehetőségem és éltem vele. Persze elképzelhető, hogy te jobban motorozol mint én ( nem iróniából írom hanem komolyan gondolom ) és neked már unalmas a 600-as géposztály.

2014. ápr. 1. 11:12
 7/10 anonim ***** válasza:
*szerpentinen pedig NEM kell váltogatnom annyit.
2014. ápr. 1. 11:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Egy 600-as sportmotort átlag motoros nem tud kimotorozni, többször hallottam én is, lehet benne valami.

Én nem akarok sportmotor, ahogyan írtam, naked vagy túra, esetleg túrasport kat. érdekel.

Ma néztem 600-as és 1.2-es Banditokat, árban szinte egy, közterhei szintén majdnem azonosak, csak 20 Le + a nagyobbiknál, viszont nyomatékban igazán érezhető a különbség. Valószínűleg ilyen lesz a nyerő.

2014. ápr. 1. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Megunni??ha úgy vesszük egy 600ccm-es banditot sem tudsz kihasználni akkor mert ugyibár 130-al lehet menni az autópályán persze vannak kivételek(autobahn)
2014. ápr. 6. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
ja meg forgatni??a sportmotorokat kell forgatni de nem egy 600-ast hanem egy 250-est vagy egy 400-ast
2014. ápr. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!