Alfa Romeo 159 vélemények?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 17:21
11/16 anonim válasza:
Kicsi hazánkban megveszik a BMW-t mert akkor már hű de vagány a faszi mert ő BMW-vel rohangál, ha kirohad a BMW akkor is azt veszi mert az BMW, kb ilyen szinten vannak a BMW-s "gyerekek", tisztelet a kivételnek. Nagyon jók a BMW-k, mellesleg én Alfa-s vagyok, de függetlenül ettől minden autót tisztelek, oly annyira hogy a legelső autóm egy kis Polski volt, amit rendberaktunk faterrel majd elindultunk a haverokkal Isztanbulba vele, 4-en ültünk benne, lassan ment, gyakran meg kellet állni mert meleg volt, de nem hagyott cserbe és elértük vele Isztanbult. Most Alfa 159-em van, 2.4-es JTDm Q4 és nagyon szeretem, remek érzés vezetni. Ültem már BMW-ben, azt is jó volt vezetni, kellemes autó és szívesen vennék BMW-t ha nem lennék Alfa fan.
12/16 anonim válasza:
Azt kihagytam hogyha már Olasz-Német autó párcharban áll a válaszolóközönség, hogy pl. a Maserati Ghibli fényévekkel szebb, jobb és kényelmesebb mint a BMW vagy bármely más német gyártó azonos kategóriájú autója. Ezt most ne értsétek félre, nem lejárom a többi autót csak ez így van.
13/16 anonim válasza:
#11: milyen BMW?????? Ez a kérdés az Alfa Romeo 159 véleményekről szól :)))))))))) Szerintem elnézted a kérdést, vagy a weboldalt (ez nem a panaszvonal). :))))))
14/16 anonim válasza:
#12: szintén, én sem a BMW sem a Maserati véleményekre nem vagyok kíváncsi, csak az Alfa Romeo 159 témában adott válaszokra. Mert engem is foglalkoztat ez az autó. De ehelyett azt látom, hogy egymás torkának estek.
15/16 anonim válasza:
11-es vagyok, német autóztak az előző hozzászólók és a BMW-t hozták fel, erre reagáltam, hogy ilyen csőlátásúak sokan, hogy csak a BMW mert az német stb stb.
16/16 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó autó. Az öthengeres dízel motorja és futóműve az egyik legjobb, veszi a fordulatot mint egy kihegyezett karburátoros benzines és ott is bekanyarodik ahol nem lehet. Ilyen közvetlenséget nem tapasztaltam más dízelnél. Ha könnyebb lenne egy 300 kg-val szinte tökéletes lenne. Más autóban még nem láttam gyárilag beépített turbó nyomás mérőt. Alfákban az ember mindig megérez egy kis versenyautó érzést, nemhiába az Alfa komoly versenysport múlttal rendelkezik. A következő autóm szerintem ez lesz. És igen, a sorrend Ferrari, Maserati Lamborghini Porsche. A nagy német gépgyártás nem véletlenül vásárolja fel a nagyhírű olasz gyárakat. Van amihez az olaszok jobban értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!