Alfa Romeo 156-rol velemenyek, tapasztalatok?
Én pont a JTD motorosokat ajánlanám. 2000 ig azthiszem csak a 8 szelepes 1.9 JTD van ami 105 lovas. annak egy frisstése a 116 lovas. 2001 től azt hiszem pedig a 140 lovas 16 szelepes 1.9 JTD vel is szerelték őket.
Nem vagyok alfás, de ez egy nagyon jó motor. városba 6 litert eszik. országúton 5 öt se. Szerintem nem lehet rossz. ár/értékbe biztos nem.
A twin sparkok is jók, de sokat esznek szerintem, már mint nem kifejezetten a twin sparkok, csak úgy összességében. azokkal 8,5 liter alatt nem jársz városban.
Én ajánlom! jó magam is gondolkozok a jövőben. 156 vagy 147 en.
09:19--->Az elég konstruktív lenne,ha megmondanám,mit vegyen egy hulladék Alfa helyett?
A gyengébbek kedvéért a kedves kérdező véleményre,és tapasztalatra kíváncsi.
Ez lehet pozitív,és negatív is.Konstruktőr barátom...
Nekem 147 1.6Ts van már jó pár éve.Le nem cserélném egy németre se. Fogyasztás: városon kivül:6.2
Na igen, szerelőhöz vinni kell néha: olajcsere, műszaki, gumicsere.
Itt most azok káromkodnak, akik beülnek a dépédétédéépi-be, és 120 km/h val mennek egy olyan úton, ahol 50 nél szétdobál az autó.Az alfa más. Jó út kell hozzá és sok.Fogyaszt, és drága hozzá minden. De azért vagyok, hogy jól érezzem magam, és nem 300-zal átszáguldjak érd alsóra, majd kiszálljak a 7-es merciből.
Bunkó németek nem becsülik a másikat. Alfások igen, megállnak, elengedik a gyalogost a zebrán,mert van stílusuk.
Diesel: keveset fogyaszt, jól húz.
Na de, hogy 156? Persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!