Rejtett gyújtásindító mennyire akadályozza meg az autó ellopását?
Figyelt kérdés
van valakinek tapasztalata, véleménye erről? ki lehet valahogy játszani?????? nem arra gondolok, hogyha megtalálja a tolvaj.2014. márc. 31. 21:04
11/19 A kérdező kommentje:
Az autolok 2000 kormányzár is robosztus.
2014. márc. 31. 22:43
12/19 anonim válasza:
Elnézést, milyen autód van? Kivancsivá tettél:D Régi Swift, Opel Astra F? Régi Merdzsó? Opel Astra F Caravan? Opel Astra G? Opel Astra G Caravan? Vagy valami újabb, nagyobb értékű?:D
13/19 A kérdező kommentje:
Nekem nagy értékű, mert nem tudnék újat venni. Suzuki Ignis, amire már 300 e ft-ot költöttem egy év alatt, kicseréltek benne egy csomó dolgot. Nálunk most ez a kelendő autó.
2014. ápr. 1. 08:18
14/19 anonim válasza:
A profi tolvajok közvetlen a motorvezérlőnek adnak áramot és teljesen mindegy hogy előtte lévő tíz méter kábelen hol és hány darab megszakítás van.
15/19 anonim válasza:
Akkor váltózár + kormányzár és még az egyik kerekét is ereszd le. Kis minikompresszorral amit tescoban lehet kapni, pár perc alatt feltudod úgyis fújni. Elég durva környéken lakhatsz amúgy. Amúgy ha valahonnan váltózáras autót ellopnak, ott sok idejük van a tolvajoknak! Ezen kéne elgondolkozni és ezt az ellenkezőjére fordítani.
16/19 A kérdező kommentje:
"nyugodt" kertváros, minden fa és bokor, erdő.....
jaj, utolsó előtti. baromira nem nyugtattál meg. de akkor miért tesznek az autókba rejtett indításgátlót, ha ki lehet "cselezni"???????
2014. ápr. 1. 17:18
17/19 A kérdező kommentje:
egyébként az hogy működik, hogy egyből a motorvezérlőnek adnak áramot? azt hogy csinálják? beülnek az autóba és utána mit csinálnak?
2014. ápr. 1. 17:21
18/19 A kérdező kommentje:
Mi akkor a legjobb módszer, eszköz?????
kereket nem tudnám felfújni naponta, csak egy nő vagyok. akkusarut sem igazán.
hogy vihették el a váltózáras autót?????
2014. ápr. 1. 17:25
19/19 anonim válasza:
“” egyébként az hogy működik, hogy egyből a motorvezérlőnek adnak
áramot? azt hogy csinálják? beülnek az autóba és utána mit
csinálnak?“”
kepzelj el kapcsolos, 230 as dugoaljatba dughato lampat, a kapcsolo a kucsod, de azt mintha leszednek es kozvetlen benyomod a konektorba. lol vilagit.
nem tudom h irjam le lanynak, szoval bocs ha bena pelda.
lopasi tipptt tobbet nem adok, mert jol leszavaztatok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!