Sztetek mennyire jó ötlet kitenni ilyen matricát?
Egy Suzuki Swiftet nyúzok ès gyakran találkozom azzal, hogy az ilyen ,,komolyabb" autósok nem tartanak megfelelö követèsi távot ami elèg idegesítö tud lenni ezèrt arra gondoltam ki teszem ezt vhova hátra: ,,Ha ezt eltudod olvasni akkor valószínüleg nem tartasz megfelelö követèsi távot!"
Azt ne mondja senki, hogy lassan megyek, mert városon belül van mikor az ilyen miatt 55 km/h-val megyek, de ha kinyúlnèk mèg akkor is megtudnám èrinteni a lökhárítóját. Az ilyesmi elègge el tudja vonni az ember figyelmèt...
Hol kapható ilyen feliratos matrica? Hova szabályos kitenni?
A hülyéket ezzel csak felhúzod, mert kihívásnak értékelik.
Amúgy ablakra semmiképp se tedd!
Pont ilyen matrica kell? A helyesírási hibákkal együtt? :)
Amúgy nem érne semmit, aki agresszívan tolja, azt nem hatja meg semmi, nyomulni fog továbbra is.
Törd meg a kocsi hátulját és írd fölé: Ha közel jössz, fékezek! Mint ez: [link]
Vagy: Köszönöm, hogy betartod a követési távolságot.
Konkrétan ilyen matricát én már láttam is! :)
Azt én se szeretem, ha a seggembe jönnek. Van amikor városban már 60-nal megyek, de csak jön. Van amikor pályán 145-tel megyek, de rám van tapadva, megelőzni viszont nem akar. Olyan is volt már, hogy az M0-son 80-as korlátozásnál 100-zal mentem már, mert valaki "meg akarta hőmérőzni a kipufogómat" és csak egy sávra szűkült az út. Még neki állt feljebb, elkezdett villogtatni mögöttem, mert neki kevés hogy csak ennyivel léphette túl a korlátozást.
Ez azért van mert a mai dízelek nem tudnak 49-el menni negyedikbe a harmadik meg sok neki. 60-at jó tartja négybe.
MIÓTA DÍZELEM van és is ilyen vagyok sokszor előzök hogy előtte 55-el menjek és hülyének néz minek előztem ugyan annyival megyek csak előtte.
(haver Suzukija 100-at mutat és 2 éves mondeom 92-őt tehát a te 55-öd lehet hogy csak 49)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!