Rejtett gyújtásindító mennyire akadályozza meg az autó ellopását?
sztem nagyon jó.
Persze, mindent ki lehet játszani, de ha már a kocsiban matat valaki, akkor a riasztó szirénázik, így nem sok ideje van, és nem nyugodt a tevékenysége során...
De a riasztót hamar kiiktatják, nem? Igazából attól is félek, hogy elvontatják és attól nem véd meg semmi.
Sok helyre lehet tenni a rejtett indításgátlót? sok lehetőség van?
hat havernal annyira jo volt h o se tudta elinditani, aztan kipakoltatta.
en szememmel, mivel elektronikat tantam, oda kene jutnia az aramnak, de nem, mivel gondolom, nem a motorterbe lessz a kapcsolo, nem nagy muveszet lekovetni.
ha nem talalnam, 3m kabel, direktbe a gyujtas kapcsolohoz, onnantol nem erdekel, hol van a rejtett kapcsolo...
de nalam pl a vilagitas kapcsolonal mindig van +12v, vagy szivar gyujto, az onindito meg 1x kell direktbe, utana el lehet tenni a vezeteket.
remelem nem autot lopni segitettem.
a mazdam beinditasa kb 2 perc se voltkulcs nelkul :)
tetettem bele, de annyira kicsi valamit kell nyomnom, hogy összevissza nyomkodom a helyet, ahová tették, mire végre sikerül elindítanom az autómat.
Ahol lakunk 4 db ugyanilyen autót, mint az enyém, loptak el most márciusban :(
annyira féltem a sajátomat is.
van benne alapriasztó, autolock 2000 hatalmas kormányzár, és ez az indításgátló.
szerintetek így elég? így is nagy kár érne, ha a gyereküléseket kilopnák, de szerintetek így eléggé biztosítva van az autó?
casco is van rajta.
Mivel itt a környéket több ilyen autót loptak el, így az egyikkel fb-on felvettem a kapcsolatot és megkérdeztem, hogy mégis milyen védelem volt az autójában.
Váltózár volt benne, semmi más és ellopták reggelre. És már nem az első eset, hogy váltózáras autót ellopnak.
Azt írta, hogy 5-be tette az autót , benyomta a rudat és bezárta. és ellopták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!