Megbuktatok vezetésböl, kresszböl vagy egészségügyböl?
Figyelt kérdés
ha igen akkor min buktatok el?
autósra értem
2009. dec. 18. 14:45
11/16 anonim válasza:
Nem. Mindegyik elsőre sikerlt. HÁlisten.
12/16 anonim válasza:
átmentem a sárgán.
szemét kínai...
13/16 anonim válasza:
nekem még az egészségügy van csak meg, és az annyira egyszerű volt, hogy garantálom, hogy abból nem buksz meg
14/16 anonim válasza:
forgalomból egyszer, mert záróvonalra mentem
15/16 anonim válasza:
1szer egészségügyön, mint ahogy az utánam következők mind sorban (5 ember)...gondolom megvolt, hány embernek kell újra vizsgázni menni:) Egyszer meg KRESZ-en 1 ponton múlt, következőre már 74 pontos lett:D a forgalom meg a rutin egyszerű volt...
16/16 anonim válasza:
-kreszen, nem tanultam.
-rutin: nem ellenőriztem a rendszámtábla lámpáját! (persze,mert amilyen kocsit vezettem,annak nem is volt,és ezt tudtam,csak vizsgán el kellett volna játszani,hogy megnézem)
-forgalmi simán ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!