Megbuktatok vezetésböl, kresszböl vagy egészségügyböl?
ha igen akkor min buktatok el?
autósra értem
Forgalomban, eddig 2x.
Első: saját hibámból, még nem voltam elég felkészült a vizsgára
Másodjára: a vizsgáztató még azt se vette észre, hogy a kerekeket leellenőrzöm vagy azt, hogy az előtte való ülést hátrébb nyomom, mikor beállítottam. Nem is vártam tőle, hogy észrevegye, hogy belenéztem a tükörbe...
Én egyszer buktam meg rutinból,állítólag nem tudtam egyenesen tolatni( hivatásos jogsit csináltam)
Én magamat inkább azért buktattam volna meg,mert nem mondtam el rendesen,hogy kell személykocsin-kisteheren kereket cserélni.De ebbe nem kötött bele.
Nem: segédmotor...autó...motor+PÁV4.
Miért nem? Talán mert nem magolós típus vagyok és szerettem olvasni, tehát a kreszt is olvasgattam és a tesztkönyvvel is gyakoroltam. Érdeklődési körömbe az egyszerűbb műszaki dolgok is beletartoznak, így az is érthető. A vezetésben meg óriási segítség volt, hogy az első járgányom váltós moped volt, amit télen-nyáron használtam, főleg földutakon (pár évig nem volt papírom hozzá; rég volt nagyon). A tél különösen tanulságos két keréken.
Amin elvérezhettem volna: az oktatók java (autós 1. oktatóm kocsiját ellopták, így többhöz is volt szerencsém) nem tanítja meg készség szinten használni az autót, hanem a manővereket gyakoroltatják, meg az autó kíméletét. Holott, ha a vezetésre nem kell figyelni, jut idő gondolkodni (tervezni), tükröket, táblákat figyelni, stb. és a jogsival a kézben se kell(ene) újra tanulni semmit. Szívesen beülnék mai eszemmel egy forgalmi vizsgára... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!