Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbuktatok vezetésböl,...

Megbuktatok vezetésböl, kresszböl vagy egészségügyböl?

Figyelt kérdés

ha igen akkor min buktatok el?

autósra értem

2009. dec. 18. 14:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
én vezetésből. Rossz helyre soroltam be párhuzamos közlekedésre alkalmas úton balra nagyívben megforduláskor.
2009. dec. 18. 14:51
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
forgalmon, mert lassan mentem.
2009. dec. 18. 14:51
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
forgalmon. kereszteződésnél egy BKV busz akart bekanyarodni abba az utcába ahol én álltam a kereszteződésnél, de nem hagytam neki elég helyet a befordulásnál.
2009. dec. 18. 14:54
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
bocs: beforduláshoz.
2009. dec. 18. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Forgalomban, eddig 2x.

Első: saját hibámból, még nem voltam elég felkészült a vizsgára

Másodjára: a vizsgáztató még azt se vette észre, hogy a kerekeket leellenőrzöm vagy azt, hogy az előtte való ülést hátrébb nyomom, mikor beállítottam. Nem is vártam tőle, hogy észrevegye, hogy belenéztem a tükörbe...

2009. dec. 18. 15:01
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Én 1x rutin vizsgán (nem indexeltem), másodjára meg forgalmin. Asszem autopályán volt vmi zűr, meg 60al mentem egy-két helyen :S (pedig csak előzni akartam)
2009. dec. 18. 15:29
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Én egyszer buktam meg rutinból,állítólag nem tudtam egyenesen tolatni( hivatásos jogsit csináltam)

Én magamat inkább azért buktattam volna meg,mert nem mondtam el rendesen,hogy kell személykocsin-kisteheren kereket cserélni.De ebbe nem kötött bele.

2009. dec. 18. 16:02
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Én 2x KRESZ-en. Minden kötelezőt levezettem, és ott meg is álltam, mert nem is akartam jogsit (nyomás hatására kezdtem), utáltam vezetni, nem is ment, és nem akartam még 30 órát venni. Meg elmentem külföldre és mire visszajöttem kezdhettem volna újra mindent
2009. dec. 18. 16:04
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
forgalmin 1X. Becsúsztam a pirosba a kereszteződésnél. Tudom, hülyeség, de előtte sok minden összejött, és megzavarodtam:S
2009. dec. 18. 16:22
 10/16 anonim ***** válasza:
69%

Nem: segédmotor...autó...motor+PÁV4.

Miért nem? Talán mert nem magolós típus vagyok és szerettem olvasni, tehát a kreszt is olvasgattam és a tesztkönyvvel is gyakoroltam. Érdeklődési körömbe az egyszerűbb műszaki dolgok is beletartoznak, így az is érthető. A vezetésben meg óriási segítség volt, hogy az első járgányom váltós moped volt, amit télen-nyáron használtam, főleg földutakon (pár évig nem volt papírom hozzá; rég volt nagyon). A tél különösen tanulságos két keréken.

Amin elvérezhettem volna: az oktatók java (autós 1. oktatóm kocsiját ellopták, így többhöz is volt szerencsém) nem tanítja meg készség szinten használni az autót, hanem a manővereket gyakoroltatják, meg az autó kíméletét. Holott, ha a vezetésre nem kell figyelni, jut idő gondolkodni (tervezni), tükröket, táblákat figyelni, stb. és a jogsival a kézben se kell(ene) újra tanulni semmit. Szívesen beülnék mai eszemmel egy forgalmi vizsgára... :)

2009. dec. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!